HEZZO HS-11PRO DUAL Elektromos roller 5600W

899 900 Ft

5600W | 11″ kerekek | 60-70km hatótáv

Rendelésre

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Motor

5600W (2x2800W) Szénkefementes motor

Max sebesség

akár 80 km/h

Hatótáv

60-70Km

Töltési idő

6-8 óra

Súly

~45 kg

Akku

60 V, 30 Ah, Li-Ion

Kerék méret

11" gumi

Max terhelhetőség

150 kg

Max emelkedési szög

50 fok

Sebességi fokozatok

3

Felfüggesztés

Első/hátsó lengéscsillapítók

Cikkszám: HZ-HS11PRO Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

Az új HEZZO HS-11 tökéletesen kínál végtelen lehetőségeket a terep és városi úton való közlekedésre. Az 5600W-os, dupla 2800W-os motorerő garantáltan 75-80 km/órás sebességet biztosít, könnyedén megmászható vele 50 fokos emelkedő is az elülső/hátsó motor mód bekapcsolásával. A 30 Ah-s LG lítium akkumulátor maximális 60 km-es távolságot biztosít, a 11 hüvelykes terepgumik pedig minden elképzelhető bonyolult terepen helytállnak. A dupla LCD kijelző lehetővé teszi a teljes menetinformációk átlátható leolvasását. A HEZZO HS-11 arra tervezett, hogy a legjobb társad legyen a terepezés során, miközben a tiszta levegőt és a természetet keresed. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a roller műszaki adatait:

Teljesítmény:

A HEZZO HS-11PRO F/R 2x2800W-os azaz 5600W-os kerékmotorjaival akár 80 km/órás sebességgel is száguldozhatsz, és akár 50 fokos lejtőket is megmászhatsz. A minőségi motorok a legstabilabb és legerősebb vezetési élményt garantálják.

Hatótáv:

A roller egy töltéssel akár 60-70 km-es hatótávolságot is elérhet, ami lehetővé teszi a hosszabb utak megtételét anélkül, hogy újratölteni kellene az akkumulátort.

Akkumulátor:

A HS-11PRO 30 Ah kapacitású, 60 V-os lítiumakkumulátorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosít. A töltési idő 5-6 óra, így a roller éjszaka könnyedén feltölthető, és másnap újra használatra kész.

Gumiabroncsok:

A 11 hüvelykes terepgumik. A szuper minőségű terepgumiknak köszönhetően akadályok, mint hegyi utak és dombok, nem akadályozzák a vezetési élményt. Ezek a széles, nagy tapadású gumik javítják a lengéscsillapítást és a csúszásmentességet.

Fék:

Elülső/hátsó hidraulikus fékek. A HEZZO HS-11PRO mind az elülső, mind a hátsó hidraulikus fékekkel rendelkezik, melyek ásványi olajjal működnek, így még a nagy sebességű közlekedés során is biztonságos és kényelmes fékezést garantálnak. A HEZZO mindig is a fogyasztók biztonságát és kényelmét tartotta elsődleges fontosságúnak.

Felfüggesztés:

Elülső/hátsó lengéscsillapítókkal ellátott felfüggesztés. Az elülső és hátsó felfüggesztés négyszögletes szerkezete tökéletesen leosztja az erőt, így ez a kialakítás minden képességű vezető számára megfelelő – kezdőtől a profiig. A HEZZO vezetési élményének biztonságának és kényelmének maximalizálása érdekében.

Sebesség:

A roller maximális sebessége akár 70-80 km/h, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan közlekedjenek a városi forgalomban.

Terhelhetőség:

A HS-11PRO akár 150 kg-ig terhelhető, így szinte minden felhasználó számára alkalmas, és biztonságosan viseli a vezető súlyát.

Anyag:

A roller váza PC, alumíniumötvözet és nagy szilárdságú vas anyagokból készült, amelyek garantálják a roller tartósságát és stabilitását, miközben könnyű és könnyen kezelhető marad.

A HEZZO HS-11 roller kiváló választás, mert:

  1. Sokoldalúan használható, alkalmas mind terepen, mind városi utakon való közlekedésre.
  2. Stabil masszív de mégis “könnyű” vázszerkezet.
  3. Erőteljes motorjainak köszönhetően nagy sebességet ér el és képes megmászni meredek emelkedőket.
  4. Hosszú utak megtételére is alkalmas, így tökéletes társ a hétvégi kirándulásokhoz.
  5. Kiváló minőségű gumik segítenek a különböző terepen való közlekedésben és növelik a stabilitást.
  6. Kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújt minden képességű vezető számára az optimális felfüggesztésnek köszönhetően.
  7. A hatékony fékrendszer garantálja a biztonságos és kényelmes fékezést még nagy sebességnél is.
  8. A jól leolvasható kijelző hasznos információkat nyújt a menet közben.

Mindezeknek köszönhetően a HEZZO HS-11 roller ideális választás azok számára, akik egy megbízható, erős és kényelmes közlekedési eszközt keresnek mind városi, mind terep környezetben.

További információk

Motor

5600W (2x2800W) Szénkefementes motor

Max sebesség

akár 80 km/h

Hatótáv

60-70Km

Töltési idő

6-8 óra

Súly

~45 kg

Akku

60 V, 30 Ah, Li-Ion

Kerék méret

11" gumi

Max terhelhetőség

150 kg

Max emelkedési szög

50 fok

Sebességi fokozatok

3

Felfüggesztés

Első/hátsó lengéscsillapítók

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor