OOK-Tek D8PRO Elektromos roller 350W

159 900 Ft

350W | 8,5″ | 120kg | 30km/h |20-30km | 36V/10,4Ah

4-5nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

,

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Cikkszám: IWH-D8PRO Kategóriák: ,

Leírás

Iwheels D8PRO Elektromos Roller

Az iWheels elektromos roller egy modern, környezetbarát közlekedési eszköz, amely tökéletes választás mindazok számára, akik egy gyors, megbízható és stílusos utazási módot keresnek a városi forgatagban. Ez a roller nemcsak a kényelmet és a hatékonyságot helyezi előtérbe, hanem a környezettudatosságot is, hiszen elektromos meghajtású.

A roller 350W-os teljesítményével és 36V 7.5Ah-s lítium akkumulátorával kiemelkedik a piacon. Könnyedén kezelhető okostelefonos applikációval, amely még több kontrollt biztosít a felhasználó számára. Az új, informatív LED kijelzővel könnyű nyomon követni a roller állapotát és a megtett útvonalat.

A biztonság is kiemelt szempont, hiszen a roller dupla fékrendszere – hátsó tárcsafékkel és első E ABS rendszerrel – biztosítja a stabil és biztonságos megállást minden helyzetben. A nagy, 8,5 hüvelykes gumiabroncsok pedig garantálják a kényelmes utazást, akár gyorsuláskor, akár kanyarodáskor.

Az erős LED fényszóró, hátsó helyzetjelző és féklámpa gondoskodik arról, hogy az utazás minden körülmények között biztonságos legyen. A roller összecsukható kialakítása révén könnyen szállítható tömegközlekedési eszközökön, vagy tárolható az autóban.

A roller kiváló teljesítménye lehetővé teszi, hogy akár 30 km/h sebességgel haladjon, és egyetlen feltöltéssel 20-30 km távolságot tegyen meg. Az erős, mégis könnyű váz repülőgépipari minőségű alumíniumból készült, amely kiváló hővezető képességgel és korrózióállósággal rendelkezik, így hosszú távon is megbízható társ lehet a városi közlekedésben.

 • Teljesítmény: 350W A 350 wattos teljesítmény biztosítja, hogy a roller gyorsan és hatékonyan haladjon, még emelkedőkön is. Ez a teljesítmény ideális a városi közlekedéshez, ahol a gyorsulás és a manőverezőképesség kulcsfontosságú.
 • Akkumulátor: 10Ah A 10 amperóra kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a roller akár 20-30 kilométert is megtegyen egyetlen töltéssel. Ez a nagy kapacitású akkumulátor kiváló választás a hosszabb utazásokhoz.
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 6
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 6
 • Feszültség: 36V A 36 voltos feszültség biztosítja a roller motorjának stabil és erőteljes működését. Ez a feszültségszint ideális az elektromos rollerek számára, mivel egyensúlyt teremt a teljesítmény és az energiahatékonyság között.
 • Váz anyaga: Alumínium ötvözet Az alumínium ötvözetből készült váz könnyű, mégis erős, ami a roller könnyű manőverezhetőségét és tartósságát biztosítja. Ez az anyag ellenáll a korróziónak és hosszú élettartamot garantál.
 • Hatótáv egy töltéssel: 20-35 km A roller 20-35 kilométeres hatótávja egy töltéssel ideális a városi utazásokhoz. Ez a távolság tökéletes a napi ingázáshoz vagy a hétvégi kirándulásokhoz.
 • Sebesség (módok): 15-30 km/h (3 fokozat) A roller három sebességfokozata lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy 15 és 30 km/h közötti sebességgel haladjon. Ez a sebességtartomány tökéletes a városi közlekedéshez, ahol a sebességkorlátozások változatosak.
 • Tempomat: Igen A tempomat funkcióval a roller automatikusan fenntarthatja a beállított sebességet, ami kényelmesebbé és energiatakarékosabbá teszi a hosszabb utakat.
 • Maximális terhelhetőség: 120kg A 120 kilogrammos maximális terhelhetőség biztosítja, hogy a roller képes legyen elbírni a legtöbb felnőtt utast és a hozzájuk tartozó kisebb csomagokat is.
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 8
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 8
 • Gumik: Méhsejt gumiabroncsok A méhsejt szerkezetű gumiabroncsok biztosítják a roller stabilitását és csökkentik a defekt esélyét. Ezek a gumik ideálisak a városi utakon való közlekedéshez, ahol a terep változatos lehet.
 • Gumi mérete: 8.5 hüvelyk Az 8,5 hüvelykes gumik tökéletes egyensúlyt biztosítanak a stabilitás és a kényelem között. Ezek a méretek ideálisak a városi utakon történő sima és biztonságos haladáshoz.
 • Töltési idő: 3-4 óra A 3-4 órás töltési idő lehetővé teszi, hogy a rollert gyorsan és hatékonyan feltöltsük, így készen álljon a következő utazásra. Ez a rövid töltési idő különösen hasznos a sűrű napi programok során.
 • Fékrendszer: Elektromos első és hátsó tárcsafék Az elektromos első és hátsó tárcsafék rendszer biztosítja a roller gyors és hatékony megállását. Ez a fékrendszer növeli a biztonságot, különösen váratlan helyzetekben.
 • LED kijelző: Igen Az LED kijelző segít a felhasználónak nyomon követni a roller sebességét, akkumulátor állapotát és egyéb fontos információkat. Ez a funkció növeli a roller használatának kényelmét és biztonságát.
 • LED fényszóró: Igen A beépített LED fényszóró biztosítja, hogy a roller látható legyen alacsony fényviszonyok között is, növelve ezzel a biztonságot az esti vagy korai reggeli órákban.
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 9
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 9
 • Fékfény: Igen A fékfény növeli a roller láthatóságát fékezéskor, ami segít a többi közlekedőnek időben észlelni a roller lassulását vagy megállását.
 • Oldalsó LED világítás: Igen Az oldalsó LED világítás növeli a roller láthatóságát és vonzóbbá teszi a megjelenését, különösen sötét körülmények között.
 • Vízállóság: Igen – IP54 Az IP54 vízállósági besorolás biztosítja, hogy a roller ellenálljon a fröccsenő víznek és a poros körülményeknek.
 • Összecsukható: Igen Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a roller könnyű tárolását és szállítását, ami különösen hasznos a városi életben, ahol a hely korlátozott.
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 5
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 5
 • Súly: 12.5 kg A 12,5 kilogrammos súly könnyűvé teszi a rollert, így egyszerűen hordozható és kezelhető. Ez a súly ideális a gyakori fel- és leszállásokhoz, például tömegközlekedési eszközökön.
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 11
Iwheels D8PRO Elektzromos Roller 11
 • Súly a dobozban (csomagolás): 20 kg A 20 kilogrammos csomagolt súly biztosítja, hogy a roller biztonságosan szállítható legyen. Ez a súly figyelembe veszi a csomagolás anyagát is, ami védi a rollert a szállítás során.
 • Méretek összecsukva: 107 hosszúság x 43 szélesség (markolattal) x 107 cm Az összecsukott méretek lehetővé teszik, hogy a roller elférjen szűk helyeken is, mint például autó csomagtartójában vagy irodai sarkokban.
 • Méretek a dobozban (csomagolás): 112 x 16 x 53 cm A csomagolt méretek biztosítják, hogy a roller biztonságosan szállítható legyen, megvédve azt a külső behatásoktól a szállítás során.
 • Alkalmazáshoz csatlakoztatható: Igen Az alkalmazáshoz való csatlakoztatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy további funkciókat és beállításokat érjen el, mint például az utazási adatok nyomon követése és a roller beállításainak testreszabása.

Összességében az iWheels elektromos roller ideális választás azok számára, akik egy gyors, kényelmes és környezetbarát közlekedési megoldást keresnek a mindennapokra. Akár munkába menet, akár a városi kalandok során, ez a roller minden igényt kielégít, miközben hozzájárul a környezet védelméhez is.

További információk

Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

,

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor