Ismerj meg minket!

Az Enjoyroll egy régóta működő, elkötelezett vállalkozás, amely az elektromos mobilitásra specializálódott. Széles körben foglalkozunk elektromos rollerekkel, kerékpárokkal és robogókkal, valamint az ezekhez kapcsolódó kiegészítők forgalmazásával. Küldetésünk, hogy elősegítsük a környezettudatos közlekedést, miközben kiemelkedő vásárlói élményt nyújtunk.

Szolgáltatásaink közé tartozik egy teljes körű szervizszolgáltatás, ahol tapasztalt szakembereink gondoskodnak a járművek karbantartásáról és javításáról. Ez biztosítja, hogy elektromos járműveink mindig a legmagasabb műszaki állapotban vannak, garantálva ezzel ügyfeleink biztonságát és elégedettségét.

IMG 2993  IMG 2992  IMG 3002  IMG 2995  IMG 3002 

Székesfehérváron található  viszonteladónk bemutatótermében személyesen is megtekinthetik legújabb modelljeinket. Itt lehetőség van közvetlen kapcsolatba lépni szakértőinkkel, akik készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a legmegfelelőbb elektromos jármű kiválasztásában.

IMG 2772  IMG 2768  IMG 8730  IMG 8740 
IMG 2743  IMG 8745  IMG 8735  IMG 2788 

Kapcsolataink a gyártókkal kiemelkedően jók, amely lehetővé teszi számunkra, hogy széles termékkínálattal rendelkezzünk. Ez a sokrétű kapcsolatrendszer biztosítja, hogy mindig a legfrissebb, technológiailag legfejlettebb elektromos járműveket kínálhassuk.

Az Enjoyroll filozófiája szerint a minőségi elektromos járművek elérhetővé tétele kulcsfontosságú a fenntartható közlekedés szempontjából. Célunk, hogy a vásárlóink számára biztonságot és kényelmet nyújtsunk, amit a garanciavállalás és az alkatrészellátás is megerősít. Emellett folyamatosan keresünk új partnereket a magyar piacon, hogy kínálatunkat bővíthessük és még több vásárló számára tegyük elérhetővé a környezetbarát közlekedési megoldásokat.

Vásárlói visszajelzéseink alapján folyamatosan törekszünk termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztésére. Az Enjoyroll célja, hogy minden vásárlónak egyedülálló élményt nyújtson, amely az elektromos járművek kényelmét, minőségét és modern technológiáját ötvözi. Hiszünk abban, hogy az elektromos rollerek és kerékpárok nem csak egy közlekedési eszközök, hanem egy új életstílus részei, amelyek összhangban vannak a jelen kor kihívásaival és lehetőségeivel. Az Enjoyroll ebben a szellemben folytatja tevékenységét, elkötelezve magát a minőség és innováció mellett.