Ismerj meg minket!

Történetünkről annyit, hogy mi magunk 3 gyerekkori jóbarát vagyunk, a 40’ éveinket tapossuk, mérnökként, vállalkozóként, családapaként éljük hétköznapjainkat. És hogy jött az elektromos roller? Őszintén szólva a kedvelt és bevállt biciklizés mellett ki szerettünk volna próbálni valami újat. 2019 nyarán jött az ötlet, hogy vegyünk egy-egy elektromos rollert magunknak. Sokat keresgettünk minőségi termékek után, mivel munkánkból és természetünkből adódóan mindig is nyitottak voltunk a minőségre. Nem szerettünk volna tucatárut venni, ami minden sarkon szembejön veled.

Így jött a képbe a spanyolországi JOYOR, melynek 2019 óta a hazai hivatalos disztribútora is vagyunk. A barcelonai központtal rendelkező gyártóval sikerült egy nagyon jó kapcsolatot kiépítenünk, mely a kölcsönös bizalomra és tiszteletre épül, s ennek a partnerségnek is köszönhető, hogy elszánt nagykövetei vagyunk a JOYOR elektromos rollereknek. Mindezt egy személyes látogatással is megerősítettük 2019 novemberében a cég központjában.

Mellette természetesen nyitottak vagyunk további elektromos rollerek hazai forgalmazására, ezáltal is megteremtve a minőségi eszközök elérhetőségét a hazai piacon. Filozófiánk, hogy mi nem egy terméket, hanem magát az élményt szeretnék adni, hozzá pedig azt a biztonságot, amit például a garanciavállalás, vagy épp az alkatrészellátás is megerősít.

Számunkra nagyon fontos, hogy mindig prémium elektromos rollereket és az azokhoz tartozó kellékeket, kiegészítő eszközöket forgalmazzunk. Ezt a kínálatot bővíti új partnerünk megjelenése is a kínálatban, a németországi Go!mate, mely egyedi megjelenésével, a megszokott német minőséggel is garancia az egyedülálló élményre.

Célunk további egyedi partnerek bevonzása a magyar piacra, akiknek terveink szerint kizárólagos nagykövetei leszünk hazánkban.