Gyakori kérdések

Miért vegyek az Enjoyroll csapatától Elektromos rollert?

Az Enjoyroll.hu-tól érdemes elektromos rollert vásárolni számos okból. Először is, az Enjoyroll a legtöbb márkának hivatalos magyarországi importőre, ami biztosítja, hogy a vásárlók hozzáférjenek a legújabb modellekhez és technológiákhoz. Másodszor, az Enjoyroll csapata napi szinten használja az általuk forgalmazott márkákat, így pontosan ismerik azok előnyeit és hátrányait. Ez a gyakorlati tapasztalat lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabott tanácsokat adjanak a vásárlóknak, és segítsenek megtalálni a legmegfelelőbb rollert az egyéni igényeknek megfelelően. Harmadszor, az Enjoyroll 1-3 év magyarországi garanciát ad a termékekre, ami biztosítja a vásárlók számára, hogy hosszú távon is megbízhatóak és tartósak lesznek a termékek. Negyedszer, az Enjoyroll-nál minden alkatrész elérhető, ami azt jelenti, hogy a vásárlók könnyen hozzájuthatnak a szükséges pótalkatrészekhez és kiegészítőkhöz. Ötödször, az Enjoyroll széles választékot kínál, így minden igényhez található megfelelő típus. Akár a sebességet, a hatótávolságot, a kényelmet vagy a stílust részesíted előnyben, az Enjoyroll kínálatában biztosan megtalálod a számodra ideális rollert. Végül, de nem utolsósorban, az Enjoyroll csapata szakértő a területén, és képes a vásárlók igényeire szabott rollert ajánlani. Az Enjoyroll szakértői mindig készen állnak arra, hogy segítsenek a vásárlóknak a legjobb döntést meghozni, és maximálisan kihasználni az elektromos rollerezés előnyeit.

Milyen garancia vonatkozik az Enjoyroll által forgalmazott elektromos rollerekre?

 Az általunk forgalmazott elektromos rollerrekre 1, 2 vagy 3 év garanciát adunk (értéktől függően), az akkumulátorra 6 hónap garancia. A kopó alkatrészekre ill. az elhasználódásból eredő vagy a nem rendeltetésszerű használatból, illetve a nem az előírások szerinti használatból eredő károkért garanciát nem tudunk vállalni. Viszont minden alkatrészt gyári alkatrésszel tudunk pótolni, javítani, az utolsó csavarig. Természetesen minde általunk értékesített termékhez magyarországi számlát adunk.

Milyen módon tudok fizetni?

Webshopunkban szinte minde lehetséges módon tud fizetni.

 • Banki átutalás
 • Utánvéttel a futárnál készpénzben
 • Utánvéttel a futárnál bankkártyával
 • Bankkártyával
 • PayPal fiókkal
 • OTP Áruhitelle
 • Személyes átvétellel (egyeztetés szükséges)
Hány napra érkezik meg a megrendelt elektromos roller?

Amennyiben a termék elérhető készletünkről 2-3 munkanappal kell kalkulálni. Van lehetőség gyorsabb szállításra is de ehhez telefonos egyeztetés szükséges. Amenyiben a gyártótól kell rendelnünk és nekik van készleten, a szállítás kicsit hosszab de nem több mint 7-8 munkanap. Természtesen a fenti adatok megközelítőleg pontosak, az is lehet előbb megérkezik a termék, de sajnos apróbb késedelmek is előfordulhatnak.

Hogyan gondozzam elektromos rollerem?

Az elektromos rollerek gondozása egyszerű, szaktudást nem, csak némi odafigyelést igényel. Használat után ha esőben, vagy vízes úton használtuk, érdemes száraz ronggyal áttörölni, megszárítani. A töltést is csak ez után érdemes elkezdeni. A sártól, az út porától érdemes mindig megtisztítani. Magasnyomású mosó használata tilos, mivel ez garanciavesztéssel jár. Minden egyes hosszabb menet után érdemes a csavarkötéseket leellenőrizni, ha szükséges utánahúzni a csavaroknak. Ajánlott az akkumulátort nem lemeríteni, s minden egyes használat után tölteni pár órát, míg nem vált a töltő LED visszajelzője zöldre. Éjszakára semmiképp se hagyjuk töltőn. További haszno tanácsok itt: részletek 

Hogyan kerüljük el a defektet?
 1. Rendszeres Ellenőrzés: Ellenőrizze rendszeresen a rollere gumiabroncsait. Keressen repedéseket, vágásokat, szúrásokat vagy idegen tárgyakat, amelyek belefúródtak az abroncsba. Ha bármilyen kárt észlel, cserélje ki az abroncsot.
 2. Megfelelő Nyomás: Tartsa az abroncsokat a gyártó által ajánlott nyomáson. Túl alacsony nyomás növeli a defekt kockázatát, míg a túl magas nyomás csökkentheti az abroncs élettartamát és a roller stabilitását.
 3. Kerülje az Éles Tárgyakat: Kerülje az éles tárgyakat és a veszélyes útviszonyokat, amennyire csak lehetséges. Az éles kavicsok, üveg, szögek és egyéb hasonló tárgyak defektet okozhatnak.
 4. Használjon Defektvédőt: Sok elektromos roller már defektvédő abroncsokkal érkezik, de ha az Ön rollere nem ilyen, fontolja meg a defektvédő folyadék használatát. Ez a folyadék bevonja az abroncs belsejét, és automatikusan eltömíti a kisebb lyukakat, ha azok kialakulnak.
 5. Megfelelő Használat: Kerülje a túlzott terhelést és a durva kezelést. Ne ugráljon a rollerrel, és ne használja túlterhelt állapotban.
 6. Rendszeres Karbantartás: Végül, de nem utolsósorban, rendszeres karbantartással is csökkenthető a defekt kockázata. Ellenőrizze a rollert rendszeresen, és cserélje ki az elhasználódott alkatrészeket.

Ezek a lépések segíthetnek minimalizálni a defekt kockázatát, de fontos megjegyezni, hogy a defekt soha nem zárható ki teljesen. Mindig legyen felkészült a defekt kezelésére, és rendelkezzen a szükséges eszközökkel és tudással a defekt javításához. 

Milyen KRESZ szabályok vonatkoznak a rollerekre?

Az elektromos rollerek hazánkban aktuálisan szabály szerint nem besorolt eszközök, még járműnek sem nevezhetőek. Sajnos, tegyük hozzá, hiányzik a szabályozás, és a mai kor követelményei szerint gyerekjátékként értelmezni a törvény betűje szerint szerint nem szerencsés a közlekedésben résztvevő egyik fél szempontjából is. Aki ma elektromos rollerrel szeretne közlekedni, leginkább a gyalogosokra vonatkozó szabályokat kell, hogy betartsa. Ettől függetlenül nem árt némi KRESZ szabályismeret, s a legjobb az ha kellő óvatossággal és előzékenységgel használjuk a rollerünket, forgalmas úton főleg ne használjuk. 14 év alatti gyereknek nem ajánlott napi rendszeres használatra, és védőfelszerelés (pl bukósisak, akár kesztyű is) használata javasolt. 

Mekkora az ökológiai lábnyoma az elektromos rollereknek?

Az elektromos rollerek ökológiai lábnyoma jelentősen alacsonyabb lehet, mint a hagyományos, belső égésű motorral működő járműveké. Az elektromos rollerek energiahatékonysága, alacsony karbantartási igénye és hosszú élettartama mind hozzájárulnak az ökológiai lábnyomuk csökkentéséhez.Az energiahatékonyság tekintetében az elektromos rollerek sokkal kevesebb energiát használnak, mint a nagyobb járművek. Az elektromos rollerek általában akkumulátorokból nyerik az energiát, amelyeket elektromos hálózatról lehet tölteni. Az elektromos energia előállítása lehet megújuló forrásokból is, ami tovább csökkenti az ökológiai lábnyomot.Az elektromos rollerek karbantartási igénye is alacsonyabb, mint a belső égésű motorral működő járműveké. Nincsenek olyan alkatrészek, mint az olajszűrők, a gyújtógyertyák vagy az égéstér, amelyek rendszeres cserét vagy karbantartást igényelnek. Ez csökkenti a karbantartási tevékenységek során keletkező hulladékot és környezeti hatásokat.Az elektromos rollerek élettartama is hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez. A jó minőségű elektromos rollerek akár több évig is képesek szolgálni, minimális karbantartási igénnyel. Ez csökkenti a hulladéktermelést és az új rollerek előállításának környezeti hatásait.Azonban fontos megjegyezni, hogy az elektromos rollerek ökológiai lábnyoma nem nulla. Az akkumulátorok előállítása és újrahasznosítása, valamint az elektromos hálózatról történő töltés is környezeti hatással jár. Az elektromos rollerek ökológiai lábnyomának további csökkentése érdekében fontos, hogy a felhasználók felelősségteljesen használják és karbantartják rollereiket, és lehetőség szerint megújuló energiaforrásokból töltsék azokat. 

Gyerekkel lehet-e ketten rollerezni?

Alapvetően nem, és nem is ajánlott, sőt, kifejezetten balesetveszélyes. Bármennyire is szeretné az ember a gyerkőcöt “csak egy körre” maga elé állítani, kifejezetten balesetveszélyes, és az eszköznek is egy jelentős és felesleges terhelés.

Milyen elektromos roller ajánlott nőknek?

A nők számára ajánlott elektromos rollerek általában könnyűek, könnyen kezelhetőek, és elegáns, letisztult dizájnnal rendelkeznek. A könnyű súly előnyös lehet, mert megkönnyíti a rollerezést, és kevésbé fárasztó a hosszabb utakon. A könnyű súly miatt ezek a modellek könnyebben hordozhatóak és tárolhatóak is. A könnyen kezelhető rollerek általában alacsonyabb kormánnyal rendelkeznek, ami kényelmesebbé teszi a vezetést kisebb testmagasságú felhasználók számára. Ezenkívül a könnyen kezelhető rollerek gyakran rendelkeznek intuitív kezelőfelülettel, amely megkönnyíti a sebességváltást, a fékezést és az egyéb funkciók használatát. Az elegáns, letisztult dizájn nem csak esztétikai szempontból fontos. A minimalista dizájn gyakran azt jelenti, hogy a roller kevesebb alkatrészből áll, ami csökkenti a karbantartási igényeket és növeli a megbízhatóságot. Végül, de nem utolsósorban, fontos, hogy a roller rendelkezzen biztonsági funkciókkal, mint például erős fékek, világítás és csengő. Ezek a funkciók növelik a biztonságot, és segítenek elkerülni a baleseteket. Összefoglalva, a nők számára ajánlott elektromos rollerek általában könnyűek, könnyen kezelhetőek, elegánsak, és rendelkeznek a szükséges biztonsági funkciókkal. Azonban a legfontosabb, hogy a felhasználó jól érezze magát a rollerrel, és megfeleljen az ő egyéni igényeinek és preferenciáinak.