%AKCIÓ%

Kixin HX-X8 Elektromos Roller cserélhető akkuval 350W

189 900 Ft (Akciós ár érvényes a készlet erejéig illetve: )
Nettó:149 528 Ft

32km/h | 350W | 35-45 km | 120kg | 10″ | 36V/10,4Ah

3-4nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Cikkszám: KX-HX-X8 Kategóriák: , ,

Leírás

X8 RED Roller – Az Elektromos Rollerek “Szent Grálja”!

Az X8 RED PRO Elektromos Roller jelentős teljesítménynövekedést kínál az X7-hez képest. Az összecsukható X8 RED roller ideális választás azok számára, akik hosszabb hatótávolságot és biztonságosabb utazást keresnek minden terepen és alkalmakkor.

X8 RED Roller Tulajdonságai

 • Erős Elsőkerék-Meghajtású Motor: Az X8 RED Elektromos Rollernél található 350W-os motor és elsőkerék-meghajtású rendszer. Csúcsteljesítménye 750 watt, így könnyedén képes megmászni a 10°-os lejtőket és szinte minden terepen átmegy.
 • Maximális Sebesség: sebessége 25 km/h (max. 32km/ó). Három sebességmód áll rendelkezésre minden alkalmazáshoz: Eco, Kezdő, és Sport mód.
 • Maximális Hatótávolság: Utazás akár 30-45 km távolságig cserélhető akkumulátorral (10.4 AH). Egy másodlagos akkumulátorcsomaggal duplázhatja a távolságot 70 km-re.
 • 10″ Felfújható Kerekek: Az 10 hüvelykes első és hátsó belső gumiabroncsokkal könnyebben átjuthat a döcögős terepen. Az HX X8 RED Rollernél az off-road sem jelent problémát.
 • Hordozhatóság: Az egylépéses összecsukható kialakítás mindig lehetővé teszi a mozgást, pillanatok alatt összehajthatja X8 RED-as rollerezőjét. 13 kg-os súlya könnyen hordozhatóvá teszi.
 • Gyorsan Lecsatolható Akkumulátor: Egyedülálló, beágyazott akkumulátor kialakítás, amely könnyen és erőfeszítés nélkül kivehető. Az energiaveszteség már nem jelent gondot, ha készül egy extra akkumulátorral a nagyobb távolság megtételéhez.
 • Minőség & Design: Az X8 RED Elektromos Roller UL-2272 tanúsítvánnyal rendelkezik, kiváló design és szilárd minőség biztosítja a tartósságot és megbízhatóságot. Az Elektromos Rollerek Szent Grálja és egy forradalmi utolsó mérföldes jármű az városi mobilitás számára.
 • Széles Fedélzet: Csúszásmentes fedélzetfelület a biztonságért, és 15 cm szélesebb lábtartó deszka mindkét láb számára, amely biztonságos és kényelmes rollerezési pozíciót biztosít.
 • Tereptávolság: A 5.5″ (12 cm) tereptávolsága lehetővé teszi az X8 RED számára, hogy alkalmazkodjon a különböző útviszonyokhoz.
 • Vízállóság: Az HX X8 RED elektromos roller IP54 besorolású, képes ellenállni kisebb vízfröccsenéseknek. Ez azt jelenti, hogy képes vagy rollerezni enyhe esőben, vagy legalábbis képes vagy eljuttatni a rollert egy biztonságos helyre, ha az időjárás kedvezőtlen.

*Extrém rollerezés erős esőben vagy pangó vízben nem javasolt, és károsíthatja az X8 RED-as e-rollert

 • X8 RED Plus Biztonság: Háromféle Fékrendszer. A hátsó kerék mechanikai tárcsafékje és az első kerék regeneratív elektronikus fékje egyidejűleg biztosítja a legnagyobb stabilitást és kormányozhatóságot. A hátsó sárvédő fék további biztonsági jellemző, amely segít a fékezésben, ha csak lefelé nyomja a sárvédőt.
 • LED Első Fény: Az X8 RED Roller első fénye lehetővé teszi a sötét körülmények közötti rollerezést.
 • LED Hátsó Fény: A hátsó féklámpa villog, hogy figyelmeztesse a közelgő fékezésre.
 • LCD Műszerfal: A Kixin X8 RED Roller LCD kijelzője dinamikusan mutatja a sebességet, az akkumulátor kapacitását és a beállításokat.

“A maximális sebesség és a hatótávolság jelentősen eltérhet a valós rollerezési körülmények között. A maximális sebesség, a hatótávolság és a lejtőképesség (gradeability) jelentősen változhatnak külső tényezők, mint például a rollerező súlya, a terep, a hőmérséklet, a gumiabroncs nyomása, a lejtő stb. miatt.”

350W Elektromos Roller Érkezzen meg célállomására gond nélkül egy tartalék gyorsan cserélhető akkumulátorral. – Akár 35-45 km hatótávolság – 32 km/h maximális sebesség (Állítható Sebesség Kit) – Csúcsteljesítmény 750W első meghajtó motor Egy e-bike-nál vagy mopednél könnyebb, de mégis erős motorral rendelkező 350W X8 RED biztosan nem fog cserben hagyni.

Cserélhető Akkumulátoros Elektromos Roller Az első elektromos roller márka, amely cserélhető akkumulátoros designnal rendelkezik. Egyetlen kattintással összecsukható X8 RED Elektromos Roller, amit könnyen magunkkal vihetünk buszra, vonatra, villamosra vagy hajóra! A rollerek és a közlekedési eszközök együttes használata gyorsabban juttat el bennünket a célállomásra, mint valaha. UL-2272 Minősített E-Roller Az X8 RED elektromos roller akkumulátort külön értékesítjük.

Maradjon Kontrollban Megerősített keret, nincs billegés, stabil és tágas platform, amely a legmagasabb szintű irányítást biztosítja. – Háromféle fékrendszer – Fedélzeti okosvezérlés – Első lámpa & féklámpa

További információk

Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor