%AKCIÓ%

iScooter i10 Elektromos Roller 650W

KIEMELT AJÁNLAT

Original price was: 379 900 Ft. (Akciós ár érvényes a készlet erejéig vagy a megadott időpontig és tartalmazza az Áfát: 2024.09.01.)Current price is: 229 900 Ft.

40km/h | 650W | 40-50km | 120kg | 10″ | 42V/15Ah

3-4nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Cikkszám: ISC-I10 Kategóriák: , , , ,

Leírás

iScooter i10 Elektromos Roller 650W

Az iScooter i10 egy modern és erőteljes elektromos roller, amely mindenki számára élvezetes suhanást biztosít. 650W-os motorjának köszönhetően gyorsan felgyorsul, és akár 40 km/h sebességet is elérhet sík terepen. Az innovatív tervezés és a fejlett technológia kombinációja biztosítja a kényelmes és biztonságos közlekedést a városi utak és a könnyű terepviszonyok között. A roller négy sebességmódja – Walk Mode, ECO, D, és S – lehetővé teszi, hogy mindig a megfelelő tempóban közlekedjünk, legyen szó lassú sétáról vagy gyors városi haladásról. Az iScooter i10 LED kijelzője és az integrált applikáció segítségével könnyedén nyomon követhető a sebesség, az akkumulátor töltöttségi szintje és a megtett távolság. Az IP54-es vízállósági minősítés garantálja, hogy esőben is biztonságosan használhatjuk. A 10 hüvelykes pneumatikus gumikerekek kiváló úttartást és kényelmet biztosítanak még rázósabb utak esetén is. Az iScooter i10 kiváló választás mindazok számára, akik egy megbízható és stílusos közlekedési eszközt keresnek a mindennapi ingázáshoz vagy szabadidős tevékenységekhez.

Műszaki adatok

 • Motor: 650W kefe nélküli hátsó agymotor A 650W teljesítményű motor lehetővé teszi a gyors gyorsulást és a 40 km/h maximális sebesség elérését. Az erős hátsó agymotor biztosítja a stabilitást és a kiváló teljesítményt különböző terepviszonyok között. Kiválóan alkalmas városi közlekedésre és enyhébb dombos terepeken való használatra is.
Iscooter i10 Elektromos Roller 23
Iscooter i10 Elektromos Roller 23
 • Sebesség: 40 km/h Az iScooter i10 maximális sebessége 40 km/h, amely ideális a gyors városi közlekedéshez. A négy választható sebességmód lehetővé teszi a tempó testreszabását a közlekedési viszonyoknak megfelelően. A gyors és dinamikus haladás mellett biztonságosan és könnyedén navigálhatunk a forgalomban.
 • Akkumulátor: 42V/15Ah lítium-ion akkumulátor A nagy kapacitású, 42V/15Ah lítium-ion akkumulátor akár 45 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel. Az akkumulátor töltési ideje 6-8 óra, így könnyedén feltölthető egy éjszaka alatt. Az intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS) folyamatosan figyeli az akkumulátor állapotát, hogy megakadályozza a túltöltést és a túlkisülést.
Iscooter i10 Elektromos Roller 15
Iscooter i10 Elektromos Roller 15
 • Maximális hatótáv: 50 km Az iScooter i10 maximális hatótávolsága 50 km, amely ideális hosszabb utazásokhoz is. Az energiatakarékos módok és a hatékony akkumulátor-rendszer kombinációja biztosítja, hogy hosszú távon is kényelmesen közlekedhessünk. A hatótávolságot befolyásolja a terepviszonyok, a sebességmód és a vezető súlya.
 • Gumik: 10 hüvelykes pneumatikus gumik A 10 hüvelykes pneumatikus gumik kiváló úttartást és rázkódáscsillapítást biztosítanak. Ezek a gumik jól teljesítenek különböző útviszonyok között, beleértve a városi utakat és a könnyebb terepeket is. Az optimális kényelem érdekében a gumikat megfelelő nyomásra kell fújni.
Iscooter i10 Elektromos Roller 17
Iscooter i10 Elektromos Roller 17
 • Hegymászási szög: 15 fok Az iScooter i10 képes akár 15 fokos emelkedőket is megmászni. Az erős motor és a robusztus szerkezet lehetővé teszi a dombos területeken való közlekedést is. Ez ideálissá teszi a rollert olyan városokban, ahol sok a lejtő és az emelkedő.
 • Teherbírás: Max. 120 kg Az iScooter i10 maximális teherbírása 120 kg, így különböző testalkatú felhasználók számára is alkalmas. Az erős vázzal és a strapabíró anyagokkal garantált a hosszú élettartam és a biztonságos közlekedés. A teherbírás magában foglalja a vezető súlyát és az esetleges extra csomagokat is.
Iscooter i10 Elektromos Roller 14
Iscooter i10 Elektromos Roller 14
 • Kijelző: Multifunkciós LED kijelző applikációval A multifunkciós LED kijelzőn megjelenik a sebesség, az akkumulátor töltöttségi szintje, a megtett távolság és a sebességmód. Az applikációval összekapcsolva további funkciók és beállítások érhetők el, például a navigáció és a távoli vezérlés. Az applikáció kompatibilis iOS és Android rendszerekkel is.
Iscooter i10 Elektromos Roller 25
Iscooter i10 Elektromos Roller 25
 • Első és hátsó dupla felfüggesztés Az első és hátsó dupla felfüggesztés biztosítja a sima és kényelmes utazást még egyenetlen utakon is. A felfüggesztés hatékonyan csökkenti a rázkódást és növeli a stabilitást. Kiváló választás mindennapi ingázáshoz és hosszabb utakhoz is.
Iscooter i10 Elektromos Roller 26
Iscooter i10 Elektromos Roller 26
 • 3-as fékrendszer: Első dobfék, Hátsó tárcsafék és EABS elektromos fék Az első dobfék és a hátsó tárcsafék illetve a beépített EABS elektromos fék gyors és biztonságos megállást biztosít. A fékrendszer gyorsan reagál és erős fékezőerőt nyújt, növelve ezzel a vezető biztonságát. A kombinált fékrendszer hatékonyan csökkenti a féktávolságot és megbízható fékezést nyújt különböző sebességnél és útviszonyok között.
Iscooter i10 Elektromos Roller 18
Iscooter i10 Elektromos Roller 18
 • Első és hátsó LED világítás és irányjelző Az első és hátsó LED világítás növeli a láthatóságot és a biztonságot éjszakai közlekedés során. A fényes LED lámpák biztosítják, hogy a roller jól látható legyen a többi közlekedő számára is. A világítás egyszerűen bekapcsolható a kijelzőről vagy az applikáción keresztül. A kormányrúd végébe épített irányjelző szintén a bitonságos közlekedést szolgálja.
Iscooter i10 Elektromos Roller 27
Iscooter i10 Elektromos Roller 27

Zárszó

Az iScooter i10 elektromos roller ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható és stílusos közlekedési eszközt keresnek a mindennapi ingázáshoz vagy szabadidős tevékenységekhez. Az erős motor, a hosszú hatótávolság és a kényelmes kialakítás garantálja a kellemes és biztonságos utazást. A modern technológiai megoldások, mint a multifunkciós LED kijelző és az applikáció, tovább növelik a roller használhatóságát és élményét. Az iScooter i10 nemcsak praktikus, hanem környezetbarát alternatívát is kínál a városi közlekedéshez, hozzájárulva ezzel a fenntartható jövőhöz.

További információk

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor