Zwheel T4 Pro Elektromos roller 600W

259 900 Ft

45km/h | 600W | 35-40 km | 150kg | 10″ | 48V/10Ah

4-5nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Hajtás

Elektromos

Cikkszám: MAX-T4 Kategóriák: ,

Leírás

A Városi Mobilitás Új Dimenziója a Zwheel “Zcougar” T4 Elektromos Rollerrel!

Az élet gyorsan mozog, és Önnek szüksége van egy közlekedési eszközre, amely lépést tart ezzel a tempóval. Bemutatjuk a Zwheel “Zcougar” T4 Elektromos Rollert – a tökéletes választást a modern városlakó számára, aki egy gyors, hatékony és stílusos közlekedési megoldást keres. A Zwheel “Zcougar” T4 nem csak egy elektromos roller; ez egy életstílus, egy szabadságérzet, amely lehetővé teszi, hogy a városi környezetben újra felfedezze a mozgás örömét.

Gyorsaság és Hatékonyság Egyesítve
A Zwheel “Zcougar” T4 egy erőteljes 600W-os motorral büszkélkedhet, amely akár 45 km/h sebességet is képes elérni, így Ön gyorsan és zökkenőmentesen haladhat a városi forgatagban. Legyen szó munkába való eljutásról vagy barátokkal való találkozóról, a Zwheel “Zcougar” T4 biztosítja, hogy mindig időben és stílusosan érkezzen meg.

Környezetbarát Utazás
A Zwheel “Zcougar” T4 nem csak gyors és kényelmes, hanem környezetbarát is. A teljesen elektromos meghajtásnak köszönhetően nincs szükség üzemanyagra, így csökkenti a károsanyag-kibocsátást, miközben élvezi a csendes és sima utazást.

Kényelem Minden Utazáshoz
A 10 colos levegős kerekek és a kifinomult lengéscsillapító rendszer biztosítja, hogy minden utazás sima és kényelmes legyen, akár a városi utcákon, akár a járdán halad. Az állítható kormánymagasság és az ergonomikus kialakítású markolatok garantálják, hogy minden utazás a lehető legkényelmesebb legyen.

Biztonság és Megbízhatóság
A Zwheel “Zcougar” T4 kettős fékrendszere – első tárcsafék és hátsó elektromos fék – biztosítja a biztonságos megállást minden helyzetben.

Stílus és Funkcionalitás
A Zwheel “Zcougar” T4 nem csak egy közlekedési eszköz; ez egy divatos kiegészítő, amely kiemeli személyes stílusát. A modern és letisztult design, a multifunkciós LED kijelző és a könnyű, összecsukható kialakítás biztosítja, hogy a roller mindenhol magára vonja a figyelmet.

Főbb Jellemzők:

Motor Teljesítmény: A Zwheel “Zcougar” T4 egy erőteljes 600W-os motorral rendelkezik, amely akár 45 km/h sebességet is képes elérni, így gyorsan és hatékonyan közlekedhet a városban.

zwheel t4 elektromos roller 8
zwheel t4 elektromos roller 8

Akkumulátor és Hatótáv: A 48V/10Ah kapacitású lítium-ion akkumulátor biztosítja, hogy a rollerrel akár 35-40 km-t is megtehessen egyetlen töltéssel. A teljes töltési idő 6-8 óra.

Kerék és Terepkezelés: 10 colos levegős kerekei biztosítják a sima és stabil haladást mindenféle városi terepen. Az első és hátsó  lengéscsillapítás a még nagyobb kényelemhez. A roller kiválóan alkalmazkodik az utcai körülményekhez.

zwheel t4 elektromos roller 5
zwheel t4 elektromos roller 5

Fékrendszer: A Zwheel “Zcougar” T4 kettős fékrendszere – első tárcsafék és hátsó elektromos fék – biztosítja a biztonságos megállást minden helyzetben.

Kényelem és Vezérlés: Ergonomikus kialakítású kormány habszivacs markolatokkal, valamint hüvelykujjal működtetett gáz- és fékrendszerrel a könnyű és intuitív vezérlés érdekében.

Hordozhatóság: A Zwheel “Zcougar” T4 könnyű, összecsukható kialakítása és állítható kormányszára megkönnyíti a szállítást és tárolást.

Biztonsági Funkciók: LED első és hátsó lámpákkal, valamint reflektorokkal felszerelve a jobb láthatóság és biztonság érdekében.

zwheel t4 elektromos roller 6
zwheel t4 elektromos roller 6

Multifunkciós LED Kijelző: Valós idejű információk a sebességről, akkumulátor töltöttségéről és a megtett távolságról.

zwheel t4 elektromos roller 4
zwheel t4 elektromos roller 4

Mobil Applikáció: Saját mobil applikáció a roller beállításainak módosításához és a jármű állapotának nyomon követéséhez.

Összefoglalva
A Zwheel “Zcougar” T4 Elektromos Roller tökéletes választás azok számára, akik egy gyors, kényelmes és környezetbarát közlekedési eszközt keresnek a városi élet számára. Legyen szó a mindennapi ingázásról vagy a hétvégi kalandokról, a Zwheel “Zcougar” T4 minden igényt kielégít. Fedezze fel a várost a Zwheel “Zcougar” T4 Elektromos Rollerrel, és élvezze a szabadságot, amit csak ez a modern közlekedési eszköz nyújthat!

További információk

Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Hajtás

Elektromos

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor