NIT 10*2,5 tömör gumi piros pöttyös

13 990 Ft

10×2,5

Rendelhető

Cikkszám: NIT-10in-08B Kategóriák: , ,

Leírás

Tömör külső gumiköpeny 

Ez egy elektromos roller alkatrész, tömör külső gumiköpeny A termék előnye, hogy nincs több defekt, és a belső lamellás szerkezetének köszönhetően komfortosabb a hagyományos tömör gumikhoz képest. Emellett jobb tapadást biztosít a csúszásgátlós mintázatának köszönhetően. Azonban fontos tudni, hogy rossz minőségű úton történő használat esetén a menetkomfort jelentősen rosszabb lehet, és idővel elektronikai meghibásodások is előfordulhatnak.

Technikai adatok:

 • Külső átmérő (inch): 10
 • Falmagasság (mm): 44 mm
 • Mintázat: Városi
 1. Milyen előnyökkel jár a tömör gumiköpeny használata a hagyományos gumikhoz képest?
  • A tömör gumiköpenyek legnagyobb előnye, hogy nem defekteznek, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk a váratlan levegővesztés vagy a defekt miatti meghibásodások miatt. Ezenkívül a belső lamellás szerkezetük miatt komfortosabbak lehetnek a hagyományos tömör gumikhoz képest, és jobb tapadást biztosítanak a csúszásgátlós mintázatuknak köszönhetően.
 2. Milyen körülmények között nem ajánlott a tömör gumiköpeny használata?
  • A tömör gumiköpenyek használata nem ajánlott rossz minőségű utakon, mivel a rázkódás növekedhet, ami jelentősen rontja a menetkomfortot. Ezen rázkódások hosszú távon elektronikai meghibásodásokhoz vezethetnek, például leváló ponthegesztésekhez.
 3. Hogyan befolyásolja a gumiköpeny mintázata a roller tapadását és menetkomfortját?
  • A gumiköpeny mintázata közvetlenül befolyásolja a roller tapadását és stabilitását. Egy jól tervezett mintázat jobb tapadást biztosíthat nedves vagy csúszós körülmények között, és segíthet az egyenletes kopásban. A “Városi” mintázat, mint amilyen a bemutatott terméken is található, ideális városi környezetben történő használatra, ahol a felület többnyire sima és egyenletes.