iENYRID “Aokda” A1 Elektromos roller 800W

269 900 Ft

800W | 30-35km | 45km/h | 10″ levegős | 120kg | 48V/10Ah

Rendelésre

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Cikkszám: INE-A1 Kategóriák: , ,

Leírás

iENYRID “Aokda” A1 Elektromos Roller 800W

Az iENYRID “Aokda” A1 összecsukható elektromos roller kifejezetten a teljesítményt és kényelmet kereső felnőttek számára készült. Ez a roller tökéletes választás azok számára, akik gyors és hatékony közlekedési megoldást keresnek a városi forgatagban. Az 800W-os motorral felszerelt iENYRID “Aokda” A1 roller képes akár 45 km/h sebességre is felgyorsulni, ami lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes áthaladást a forgalomban. A 48V 10Ah akkumulátor biztosítja, hogy akár 35 km-t is megtehessünk egyetlen töltéssel, így a napi ingázás során sem kell aggódnunk az akkumulátor lemerülése miatt.

Az elektromos roller összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén szállíthassuk, legyen szó akár autóról, tömegközlekedésről vagy tárolásról otthon. A kettős felfüggesztés, az első és hátsó levegős kerék pedig garantálják a sima és kényelmes utazást még a döccenősebb utakon is. Az LED első és hátsó lámpák, valamint a reflektorok biztosítják a láthatóságot rossz fényviszonyok között vagy éjszaka, növelve ezzel a biztonságot.

A multifunkcionális LED kijelzőn könnyedén nyomon követhetjük a sebességet és egyéb beállításokat, ami hozzájárul a készülék károsodásának minimalizálásához és az egyszerű kezelhetőséghez. Az elektromos roller a tárcsafékekkel és E-ABS rendszerrel is felszerelt, amelyek kiváló fékezési teljesítményt nyújtanak váratlan helyzetekben. Az iENYRID “Aokda” A1 ezenfelül kiemelkedik modern, letisztult dizájnjával, amely nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is megállja a helyét a városi közlekedési eszközök piacán.

Műszaki adatok

Maximális sebesség: 45 km/h Az iENYRID “Aokda” A1 elektromos roller lenyűgöző 45 km/h maximális sebességgel rendelkezik, ami ideális azok számára, akik gyors közlekedési megoldást keresnek. Ez a sebesség tökéletes egyensúlyt nyújt a gyorsaság és a biztonság között, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan elérjék úti céljukat, miközben biztonságos távolságot tartanak más közlekedőkkel.

IENYRID Aokda A1 Elktromos Roller 3
IENYRID Aokda A1 Elktromos Roller 3

Motor teljesítmény: 800W Az 800W-os motor erőteljes támogatást nyújt, lehetővé téve, hogy könnyedén megbirkózzon az emelkedőkkel és a nehezebb tereppel is. Ez a motor teljesítmény ideális a városi környezet változatos kihívásaihoz, biztosítva a roller megbízható teljesítményét minden körülmény között.

IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 13
IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 13

Akkumulátor kapacitás: 48V 10Ah A nagy kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt garantál, csökkentve a gyakori töltés szükségességét. Ez a kapacitás lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságokat is megtehessünk anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor állapota miatt. Egyetlen töltéssel akár 35 kilométert is képes megtenni, ami tökéletes választás a napi munkába járáshoz vagy városi teendők elvégzéséhez. Ez a hatótávolság biztosítja, hogy ne kelljen gyakran töltődnie, így kevésbé valószínű, hogy útközben merülne le.

IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 11
IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 11

Felfüggesztés: Első és hátsó kettős felfüggesztések A kettős felfüggesztés rendszer biztosítja a sima és kényelmes utazást még a döccenősebb utakon is. Ez a felfüggesztési rendszer növeli a roller adaptációs képességét különböző útviszonyokhoz, csökkentve a rázkódást és növelve az utazás kényelmét.

IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 16
IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 16

Keréktípus: 10″ Levegős Az 10 colos levegős kerekek kiváló tapadást és stabilitást nyújtanak különböző felületeken, növelve ezzel a biztonságot és a vezetési élményt. Ezek a kerekek különösen alkalmasak városi használatra, ahol a változatos útviszonyok megkövetelik a megbízható kerékrendszert.

IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 6
IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 6

Első fék: Tárcsafék Az iENYRID “Aokda” A1 elektromos robogó első tárcsafék rendszere kiváló fékezési teljesítményt biztosít. Ez a féktípus gyors és hatékony leállást tesz lehetővé még nagy sebesség mellett is, így növelve a biztonságot váratlan helyzetekben. A tárcsafékek különösen hatékonyak nedves és csúszós körülmények között, garantálva az ellenőrzött és stabil fékezést.

Hátsó fékek: E-ABS + tárcsafék A hátsó kerék E-ABS rendszere (elektronikus fékerő-szabályozás) együttműködik a tárcsafékkel, hogy biztosítson egy megbízható, gyors reagálású fékrendszert. Az E-ABS rendszer optimalizálja a fékerőt, megakadályozva a kerekek blokkolását fékezés során, ezzel javítva a jármű irányíthatóságát és csökkentve a csúszás esélyét.

IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 15
IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 15

Összecsukható kialakítás: Igen Az iENYRID “Aokda” A1 robogó összecsukhatósága rendkívül hasznos tulajdonság, amely megkönnyíti a tárolást és a szállítást. Ez a funkció ideális megoldást nyújt azok számára, akik kis helyen élnek, vagy akiknek szükségük van egy könnyen szállítható közlekedési eszközre, amit gyorsan be lehet pakolni az autóba vagy vinni a tömegközlekedési eszközökön.

Maximális terhelhetőség: 120 kg Az iENYRID “Aokda” A1 robogó 120 kg-os maximális terhelhetősége biztosítja, hogy a különböző testalkatú felhasználók is kényelmesen és biztonságosan használhassák. Ez a teherbírás lehetővé teszi, hogy még a nagyobb súlyú felhasználók is élvezhessék a robogó adta előnyöket.

Első világítás típusa: LED Az első LED lámpák biztosítják a kiváló láthatóságot éjszaka vagy rossz fényviszonyok között. Ezek a lámpák energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és biztosítják a szükséges világítást, hogy a robogó és a vezető is jól látható legyen.

Hátsó világítás típusa: LED A hátsó LED lámpák szintén hozzájárulnak a biztonságos közlekedéshez, mivel ezek jelzik a robogó jelenlétét más közlekedők számára. Az LED lámpák erős fényükkel hatékonyan hívják fel a figyelmet a robogóra, csökkentve ezzel a balesetek esélyét.

IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 14
IENYRID Aokda A1 Elektromos Roller 14

Reflektorok: Igen A beépített reflektorok növelik a robogó láthatóságát, különösen alacsony fényviszonyok vagy éjszakai közlekedés során. Ezek a reflektorok fontos biztonsági eszközök, mivel segítenek más járművezetőknek észrevenni a robogót, így elősegítve a balesetek megelőzését.

Zárszó

Az iENYRID “Aokda” A1 elektromos roller kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, gyors és stílusos közlekedési eszközt keresnek a városi környezetben. A roller kiváló műszaki jellemzői, mint a magas maximális sebesség, hosszú hatótávolság, erőteljes motor, és kiváló felfüggesztési rendszer, minden felhasználói igényt kielégítenek. Az összecsukható dizájn és a modern technológiai integrációk, mint az LED lámpák és a multifunkcionális kijelző, csak tovább növelik ezen elektromos roller vonzerejét. Az iENYRID “Aokda” A1 rollerval a közlekedés nemcsak gyorsabb és kényelmesebb, hanem stílusosabb is lesz.

További információk

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor