HEZZO HS-12PRO Elektromos roller 1600W

679 900 Ft

1600W | 12″ belsős gumis kerekek | 70-80km hatótáv

Rendelésre

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Motor

1600W Szénkefementes motor

Max sebesség

akár 55 km/h

Hatótáv

70-80Km

Töltési idő

6-8 óra

Súly

~40 kg

Akku

60 V, 16 Ah, Li-Ion

Kerék méret

12" belsős defekttűrő levegősgumi

Max terhelhetőség

150 kg

Max emelkedési szög

45 fok

Sebességi fokozatok

3

Felfüggesztés

Első/hátsó lengéscsillapítók

Cikkszám: HZ-HS12PRO Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A HS-12PRO elektromos kétkerekű roller egy innovatív és erőteljes közlekedési eszköz, amely kiválóan alkalmas városi vagy terep környezetben történő használatra. A roller különféle műszaki jellemzői biztosítják a felhasználók számára a hatékony, kényelmes és biztonságos közlekedést. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a roller műszaki adatait:

Teljesítmény:

A HS-12PRO 1600 W-os motorral rendelkezik, amely erőteljes és stabil teljesítményt nyújt a roller számára. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén haladjanak  városban vagy  terepen, akár emelkedőkön is.

Hatótáv:

A roller egy töltéssel akár 75-80 km-es hatótávolságot is elérhet, ami lehetővé teszi a hosszabb utak megtételét anélkül, hogy újratölteni kellene az akkumulátort.

Akkumulátor:

A HS-12PRO 16 Ah kapacitású, 60 V-os lítiumakkumulátorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosít. A töltési idő 6-8 óra, így a roller éjszaka könnyedén feltölthető, és másnap újra használatra kész.

Gumiabroncsok:

A roller 12 collos robbanásbiztos vákuumabroncsokkal van felszerelve, amelyek kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak mindenféle útviszonyok mellett. Ezáltal a felhasználók biztonságosan közlekedhetnek akár esőben vagy nedves útfelületen is.

Fék:

A HS-12PRO rendelkezik első és hátsó olajnyomású fékrendszerrel, valamint EBS (elektronikus fékrendszer) rendszerrel. Ez a kombináció kiváló fékezési teljesítményt és rövid féktávolságot biztosít, ami növeli a roller biztonságát és a felhasználók bizalmát közlekedés közben.

Felfüggesztés:

A HS-12PRO elektromos kétkerekű roller kifinomult felfüggesztési rendszere elősegíti a kényelmet és a stabilitást a közlekedés során. A roller első és hátsó lengéscsillapítókkal van ellátva, amelyek hatékonyan elnyelik az út egyenetlenségeit és rezgéseit. Az eredmény egy simább és kényelmesebb utazás, amely kevésbé terheli a felhasználó testét, különösen hosszabb utak esetén. A fejlett felfüggesztési rendszer nemcsak a kényelmet növeli, hanem javítja a roller stabilitását és irányíthatóságát is. A lengéscsillapítók biztosítják, hogy a roller jobban kövesse az útfelületet, ami csökkenti a felhasználóknak a bukás vagy az elvesztett irányítás veszélyét. Összefoglalva, a HS-12PRO elektromos kétkerekű roller fejlett felfüggesztése kiemelkedő kényelmet és stabilitást biztosít a felhasználók számára, amely tovább fokozza a közlekedési élményt és a biztonságot.

Sebesség:

A roller maximális sebessége 50-55 km/h, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan közlekedjenek a városi forgalomban.

Terhelhetőség:

A HS-12PRO akár 150 kg-ig terhelhető, így szinte minden felhasználó számára alkalmas, és biztonságosan viseli a vezető súlyát.

Anyag:

A roller váza PC, alumíniumötvözet és nagy szilárdságú vas anyagokból készült, amelyek garantálják a roller tartósságát és stabilitását, miközben könnyű és könnyen kezelhető marad.

Összefoglalva, a HS-12PRO elektromos kétkerekű roller kiváló választás a városi közlekedéshez. A magas teljesítményű motor, a hosszú hatótávolságú akkumulátor, a robbanásbiztos gumiabroncsok és az erőteljes fékrendszer együttesen biztosítják a gyors és kényelmes közlekedést. A roller terhelhetősége és a prémium anyagokból készült váz szintén hozzájárulnak a felhasználói élményhez.

További információk

Motor

1600W Szénkefementes motor

Max sebesség

akár 55 km/h

Hatótáv

70-80Km

Töltési idő

6-8 óra

Súly

~40 kg

Akku

60 V, 16 Ah, Li-Ion

Kerék méret

12" belsős defekttűrő levegősgumi

Max terhelhetőség

150 kg

Max emelkedési szög

45 fok

Sebességi fokozatok

3

Felfüggesztés

Első/hátsó lengéscsillapítók

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor