elektromos rollerek
Tippek

MIKROKÖZLEKEDÉS, avagy hogyan jussunk el A pontból B pontba

A mostani kijárási korlátozásos helyzetben egy új fogalom jelent meg a városi közlekedésben, ez a mikroközlekedés.

Ez nem jelent mást, minthogy a lehető leggyorsabban jutunk el különféle közlekedési eszközök használatával a célunkhoz, a munkahelyre vagy bevásárolni. Tehát visszük magunkkal a rollerünket vagy az összehajtott rollerünket, és autóval leparkolunk a külvárosban vagy tömegközlekedéssel a lehető legközelebb a célunkhoz, majd elővesszük az elektromos rollerünket és azzal hajtjuk magunkat a célhoz.

Egy elektromos roller tökéletesen elfér összehajtva az autó csomagtartójában
Nagyon gyorsan elővehető az elektromos roller a csomagtartóból

Tökéletes kombináció ez a megoldása az autós közlekedésben, és a tömegközlekedésben is, hiszen a lehető legtöbbet nyerhetjük vele, méghozzá időt tudunk spórolni.

Fontos azonban beszélni arról, hogy sok kritika éri az elektromos rollereket azzal kapcsolatban, hogy valóban környezetbarátak-e, hogy kiváltja-e az autós közlekedést, hogy többen fogják-e használni a tömegközlekedést. De ha azt nézzük, hogy mi a legdrágább manapság a hétköznapjainkban, ami
megfizethetetlen (az egészségen kívül természetesen), az egyértelműen az idő. Hiszen nem mindegy, hogy hosszú perceket, akár órákat töltünk a dugóban az autónkban vagy akár a tömegközlekedési eszközöken, miközben tudjuk, hogy mennyi időt spóroltunk volna meg, ha van egy elektromos rollerünk, mellyel bárhova könnyedén eljutunk.

És mindezek mellett mindenképp fontos az is, hogy miként töltjük az utazással az időnket: biztosak vagyunk abban, hogy mindenki szereti pozitív élményekkel és nem idegeskedéssel, mérgelődéssel. Az elektromos roller erre is a legkiválóbb választás, hiszen amint ráállsz egy e-rollerre, abban a percben egy picit ismét megéled a gondtalan gyerekkor egy apró szeletét.

Szerintünk ezt az élményt nem magyarázni kell, ezt meg kell élni. Mi az enjoyroll-nál ezt az élményt kínáljuk neked az általunk forgalmazott kiváló minőségű, európai e-roller márkákkal, úgy mint a Joyor és Gomate e-rollerek.

Nézz szét termékeink között.