Eljet Roadster Elektromos Roller l ssel 350W
Hírek, Újdonságok

Megérkeztek az Eljet Rollerek: A Roadster és a Boxter modellek

Az EnjoyRoll.hu és az Új Eljet Rollerek: Megérkeztek az új Eljet különleges Elektromos Rollerek

Örömmel jelentjük be, hogy az Enjoyroll.hu áruházban mostantól elérhetőek az Eljet Roadster és Boxter elektromos rollerek! Ezek a kiváló minőségű rollerek nem csak egyszerű közlekedési eszközök, hanem stabil és kényelmes utazási élményt nyújtó eszközök. Mindkét modell aluötvözetből készült, ami garantálja a termék hosszú élettartamát és ellenállóságát. Az aluötvözet könnyű, mégis erős anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mindennapi használatnak.

Az Eljet Roadster Elektromos Roller

Az Eljet Roadster Elektromos Roller 30 km/h maximális sebességet kínál, amit egy 350 W-os motor tesz lehetővé. A roller 12 hüvelykes levegős kerekekkel rendelkezik, amelyek felfüggesztéssel is ellátottak. Ez a nagyméretű kerék biztosítja a stabilitást és a kényelmet minden úton, legyen az akár egyenetlen is. A roller egy nagy kapacitású, 10 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, amely 5 óra alatt teljesen feltölthető. Ez a nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár 30 km-t is megtegyen egyetlen töltéssel.

Az Eljet Boxter Elektromos Roller

Az Eljet Boxter Elektromos Roller 25 km/h maximális sebességet kínál, amit szintén egy 350 W-os motor tesz lehetővé. A Boxter modell is 12 hüvelykes levegős kerekekkel rendelkezik, amelyek felfüggesztéssel ellátottak, biztosítva a stabilitást és a kényelmet minden úton. Az Eljet Boxter roller egy nagy kapacitású, 10 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, amely 5 óra alatt teljesen feltölthető, lehetővé téve, hogy akár 30 km-t is megtegyen egyetlen töltéssel.

Mindkét modell számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például klakson, odrazka és csúszásgátló felület. Ezek a funkciók növelik a biztonságát az utakon, legyen szó nappali vagy éjszakai használatról. A világos első, hátsó és féklámpa biztosítja, hogy mindig látható legyen az utakon. Az Eljet Roadster és Boxter rollerek 100 kg-ig képesek terhelést elviselni.

Az Eljet rollerek kiváló fékrendszert kínálnak: az Eljet Roadster modellnél az első és hátsó mechanikus tárcsafékrendszer, míg az Eljet Boxter modellnél a hátsó mechanikus tárcsafékrendszer biztosítja a biztonságos és hatékony fékezést. Mindkét modell jól látható a sötétben is, köszönhetően a LED világításnak. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a rollerek könnyen szállíthatóak és tárolhatóak. Mindkét roller beépített üléssel és kosárral van felszerelve a kényelmes és komfortos utazáshoz.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vásárolja meg most az Eljet Roadster vagy Boxter elektromos rollert akciós áron az Enjoyroll.hu áruházban!

Vélemény, hozzászólás?