KIXIN HX-X10 Elektromos Roller A T k letes Tereproller
Hírek, Újdonságok

KIXIN HX-X10 Elektromos Roller: A Tökéletes Tereproller

A 499900FT

HX-X10 Elektromos Roller: A Tökéletes Tereproller

A menő rollerek nagyszerűek a világban való közlekedéshez, de ha a legjobb tereprollert keresed, amely stílusosan gurít és kihívást jelent az off-road terepen való közlekedésben, akkor a tereprollerek fantasztikusak, mert olyan sokoldalúak a durva terepen.

Az HX Scooter egy új, dupla motoros elektromos rollert indított a piacra, amelyet “X10”-nek hívnak, ezzel bővítve a márka jelenlétét a felnőtteknek szánt tereprollerek között. Az EnjoyRoll a HX rollerek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Milyen tulajdonságok teszik a tereprollert a “legjobbá”?

Azok számára, akik már ismerik a tereprollereket, nyilvánvaló lehet, mely tulajdonságok emelkednek ki a szükségletek között.

  • Dupla motorok a jobb mászóképességért és a magas teljesítményű vezetési élményért
  • Erős akkumulátor a nagyobb hatótávolságért és teljesítménykibocsátásért
  • Fejlett biztonsági mechanizmusok és konstrukció a mindennapi vezetéshez, beleértve a lengéscsillapítást és a fékrendszert
  • Tartós építési minőség a hosszú távú tulajdonláshoz

Mi teszi az X10 Elektromos Rollert “terepképessé”?

Amikor a terepképességről van szó, a kulcsfontosságú tényezők, amelyeket keresni kell az off-road e-rollerekben, a következők: teljesítmény, hatótávolság, sebesség, és legfontosabb, a javított vezetési minőség az akadályok, mint a felfüggesztések, ATV abroncsok és biztonsági fékek leküzdéséhez.

Azonban, ha félig terepen közlekedsz, változó terepen, de nem túl nagy sebességgel, sziklákon mászva és ugrálva, de ugyanakkor városi közlekedést is kezel, akkor az X10 roller lenne a tökéletes tereproller, amely képes kielégíteni mind a szállítási, mind a szórakoztató igényeket.

Motor Teljesítmény

A legfontosabb részek az off-road elektromos rollerekben a motor, a képesség, hogy meredek dombokat másszon meg több mint 20 fokos szögben. Az HX X10 roller dupla meghajtású, 2×600 wattos elektromos motorokkal rendelkezik, amelyek csúcsteljesítményben akár 2400W-ot is elérnek, ez a nagy sebességű motor a legtöbb terepet és emelkedőt képes leküzdeni, miközben eléri a maximális sebességet, ami akár 50 km/óra.

Minőségi Design

Ha vad kalandra vágysz, akkor az off road robogónak erősnek és tartósnak kell lennie, képesnek kell lennie elnyelni a durva és egyenetlen utakon való közlekedés sokkjait, miközben stabilan tartja a gravitációt. Az X10 Off-Road Roller egy darabból készült magnéziumötvözet kerettel készült, ami sokkal tartósabb és könnyebb, mint más acél társai.

Biztonságos fékek

Az X10 elektromos roller rendelkezik 16 cm-es dupla tárcsafékekkel elöl és hátul, egy ABS rendszerrel, amely kompenzálhatja a kerék blokkolásának lehetőségét, csodákat tesz a megfelelő időben történő megállás és az ütközés között.

Akkumulátor

Az X10 tereproller 20,8 Ah cserélhető akkumulátorral rendelkezik, amely egy töltéssel akár 90km hatótávolságot biztosít a valós világban.

ATV abroncsok

Az X10 elektromos rollerek 11×4 hüvelykes terep, sűrített levegő nélküli pneumatikus abroncsokkal vannak felszerelve. Ezek elnyelik a legtöbb ütést, miközben a legnagyobb tapadást és trakciót biztosítják.

Vízálló

X10 off-road e-roller rendelkezik egy IP54-es vízálló besorolással a mérsékelt védelem érdekében a váratlan fröccsenések ellen bármilyen szögből.

Bármely vízálló e-roller, amelynek IP54-es besorolása van, biztonságosan használható off-road közlekedéshez, bár továbbra is javasoljuk a nehéz eső, a csúszós sár, a hó vagy a roller elmerítésének elkerülését. Mindig javasoljuk, hogy teszteljük a rollert, mielőtt off-road közlekedésre vinnénk.

Összefoglalás

Ha félig terepen közlekedsz, változó terepen, de nem túl nagy sebességgel, sziklákon mászva és ugrálva, de ugyanakkor városi közlekedést is kezel, akkor az X10 roller, amelynek dupla motorja van, és csúcsteljesítménye 2400W, tökéletes off-road elektromos roller lehet, amely képes kielégíteni mind a szállítási, mind a szórakoztató igényeket.

Az EnjoyRoll, mint a HX rollerek hivatalos magyarországi forgalmazója, büszke arra, hogy ezt a kiváló terméket kínálhatja ügyfeleinek. Ha további információra van szükséged, vagy szeretnél egy X10 rollert vásárolni, látogass el az EnjoyRoll weboldalára.

Vélemény, hozzászólás?