elektromos roller
Tippek

MIÉRT PONT JOYOR ELEKTROMOS ROLLER?

Bevalljuk őszintén, nagyon sok elektromos rollert kipróbáltunk, mire letettük a voksunkat a Joyor elektromos rollerek mellett.

Általánosságban elmondható, hogy egy eroller megvásárlása nem impulzus vásárlás, így tudjuk, hogy hosszas utánaolvasás, kutatás előzi meg minden esetben a döntést. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy pontosan milyen célból szeretnénk az elektromos rollert használni.

A Joyort az alábbi érvek miatt ajánljuk neked is, ha még gondolkodnál, hogy milyen elektromos roller márkát válassz:

1. Gyors és erős

A nálunk forgalmazot Joyor eroller modellek 25 km/órás sebességgel tudnak száguldani, de igény esetén 35 km/órás sebességet is el tudják érni.

2. Megbízható és biztonságos

A spanyol Joyor márka – mivel mi magunk is használjuk nap mint nap – így biztosan állítjuk, hogy nem csak megbízhatóak, de biztonságosak is. Nyugodtan mehetsz minden nap munkába úgy, hogy tudod, a téged szállító elektromos roller nem fog sem szétesni sem leállni.

3. Környezetbarát

Az elektromos rollerek ökológiai lábnyoma szinte nulla, és a környezetüket sem szennyezik. Töltésükhöz elektromos áram szükséges.

4. Energiatakarékos

Egy töltéssel (ez Joyor típusonként eltérő lehet 4-6 óra) akár 25-60 km távolságra is el tudsz jutni. Tökéletes a munkahelyi és otthon közötti ingázásra.

5. Könnyen összecsukható

5 másodperc alatt össze tudod csukni a kormány alatt levő karral. Könnyen tudod szállítani, ugyanis a legnehezebb is kb. 12 kg-nyi súlyt nyom.

6. Könnyű töltés

Nagyon egyszerűen és könnyen lehet tölteni, nem szükséges sem átalakító sem más eszköz. Minden, általunk forgalmazott Joyor elektromos rollerhez töltőt és a töltőhöz tároló vászonszatyrot biztosítunk.

7. Garancia

2 év garanciát biztosítunk minden Joyor elektromos rollerre, melyet forgalmazunk!

Vélemény, hozzászólás?