iScooter M5PRO Elektromos Roller 350W A v rosi k zleked s j szintje
Hírek, Újdonságok

iScooter M5PRO Elektromos Roller 350W: A városi közlekedés új szintje

A 159900FT

Az iScooter M5PRO: A városi közlekedés új szintje

Az iScooter M5PRO elektromos rollerrel a városi közlekedés új szintjét tapasztalhatja meg. A roller kiváló minőségű anyagokból készült, és innovatív technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és kényelmesen közlekedjen a városban.

Az M5PRO a városi utazások tökéletes társa. Könnyű, kompakt és összecsukható kialakításának köszönhetően könnyedén szállítható tömegközlekedési eszközökön, vagy akár az autó csomagtartójában. Az M5PRO-val soha többé nem kell aggódnia a parkolás miatt, vagy hogy elakad a dugóban. Csak csukja össze a rollert, és vigye magával, ahová csak szeretne.

Az M5PRO nem csak gyors és hatékony, hanem környezetbarát is. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően nincsenek káros kibocsátások, így te is hozzájárulhatsz a környezet védelméhez, miközben élvezed a gyors és kényelmes utazást.

Az M5PRO kiváló minőségű anyagokból készült, és innovatív technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és kényelmesen közlekedjen a városban. A roller erős 350W-os motorja, a hosszú hatótávolságú akkumulátora, és a kiváló felfüggesztése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az M5PRO a legjobb választás legyen a városi közlekedéshez.

Az M5PRO-val a biztonság sem marad el. A roller hátsó tárcsafékkel és elől E-ABS (elektronikus blokkolásgátló rendszer) rendelkezik, amely biztosítja a hatékony és biztonságos fékezést. A beépített LED-es világítórendszer hozzájárul a biztonságos közlekedéshez sötétben, míg az IP54 vízállósági besorolás védelmet nyújt a por és a fröccsenő víz ellen.

Az M5PRO elektromos rollerrel a városi közlekedés új szintjét tapasztalhatja meg. A roller kiváló minőségű anyagokból készült, és innovatív technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és kényelmesen közlekedjen a városban.

Az M5PRO-val a városi közlekedés nem csak gyors és hatékony, hanem élvezetes is. A roller kiváló menettulajdonságai, a hosszú hatótávolság, és a kényelmes széles alaplap mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás a városban egy igazi élmény legyen.

Főbb jellemzők

 • Motor: Az M5Pro egy erős 350W-os, kefe nélküli motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a rolleren akár 31 km/h sebesség elérését.
 • Akkumulátor: A beépített 42V, 7.8Ah lítium-ion akkumulátor akár 35 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel.
 • Applikáció: Az iScooter M5Pro elektromos roller mobil alkalmazással (Cxinwalk APP) is irányítható, amely lehetővé teszi a roller sebességének, akkumulátor töltöttségének ellenőrzését, a lámpa vezérlését és a roller zárolását/feloldását.
 • Felfüggesztés: Az iScooter M5Pro különleges jellemzője a dupla lengéscsillapító rendszer, amely az előlapon és a hátulján is található, ami a göröngyös utakon is kényelmes utazást biztosít.
 • Kerekek: A 8.5 hüvelykes, méhsejtes tömör gumik kényelmes és sima utazást biztosítanak a városi terepen, és hatékonyan elnyelik az út egyenetlenségeit.
 • Fékrendszer: Az M5Pro elektromos roller hátsó tárcsafékkel és elől E-ABS (elektronikus blokkolásgátló rendszer) rendelkezik, amely biztosítja a hatékony és biztonságos fékezést.
 • Könnyű összecsukhatóság: Az M5Pro összecsukható kialakítása lehetővé teszi a roller egyszerű tárolását és szállítását.
 • LED-világítás: A beépített LED-es világítórendszer hozzájárul a biztonságos közlekedéshez sötétben.
 • Terhelhetőség: Az M5Pro elektromos roller 120 kg maximális terhelhetőséggel rendelkezik, így szinte minden felhasználó számára ideális választás.
 • Váz: Az M5Pro erős és könnyű anyagból készült vázzal rendelkezik, amely ellenáll a mindennapi használat során jelentkező igénybevételnek és biztosítja a roller hosszú élettartamát.
 • Biztonság: Az M5Pro elektromos roller IP54 vízállósági besorolással rendelkezik, amely védelmet nyújt a por és a fröccsenő víz ellen.
 • Sebességfokozatok: Az M5Pro három sebességfokozattal rendelkezik, amelyek között könnyedén válthat, így testreszabhatja a roller sebességét az aktuális közlekedési körülményeknek megfelelően.

Miért érdemes az Enjoyroll-tól vásárolni?

Az Enjoyroll.hu webáruházban vásárolva számos előnyt élvezhet:

 • Akciók: Az Enjoyroll.hu rendszeresen kínál kedvezményeket és akciókat, amelyekkel még jobb áron juthat hozzá a kiválasztott termékhez.
 • Garancia: Az Enjoyroll.hu 2-3 év garanciát kínál a termékekre, ami biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatóan használhatja az elektromos rollert.
 • Szerviz szolgáltatás: Az Enjoyroll.hu saját szerviz szolgáltatással rendelkezik, így ha bármilyen probléma merülne fel a termékkel, gyors és szakszerű segítséget nyújtanak.

Vásárolja meg az iScooter M5PRO elektromos rollert itt, az Enjoyroll weboldalán!

Videó lejátszása

Vélemény, hozzászólás?