Joyor elektromos roller
Tippek

HOGYAN VÉDI A KÖRNYEZETET AZ ELEKTROMOS ROLLER?

Mindannyian tudjuk, hogy sokszor nagyon kicsi dolgok kellenek ahhoz, hogy a dolgok megváltozzanak. Így van ez a közlekedésben is, hiszen egyre többen kérdezik meg maguktól, hogy mibe kerül az, ha A pontból B pontba el akarok jutni, mibe kerül ez, ha a közvetlen környezetünket és ha a tágabb környezetünket nézzük.

Ma már mindenki szabadon dönthet arról, hogy a körülményeihez képest milyen közlekedési eszközzel jut el a céljához, de nagyon fontos az, hogy mekora nyomot hagyunk ilyenkor az ökológiai háztartásunkon. Alapvetően elmondható, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez napi rutinjaink változtatásán, a közlekedési szokások megváltoztatásán át vezet az út.

A meglévő közlekedési módok, amelyeket az emberek általában használnak, hatalmas mennyiségű energiát igényelnek, például földgázt, olajat és szenet, csak azért, hogy ezeket a járműveket beindítsák és mozgásban tartsák. Ma már szinte mindenki egyetért abban, hogy ezen eszközök által kibocsátott anyagokat nem szeretnénk a környezetünkbe kibocsátani. Egyre inkább átállunk a kényelmesebb és egyszerűbb szállítási módszerek alkalmazására, például sokan kerékpárra pattannak vagy gyalogolnak, vagy ha nagyobb közösséget nézünk, akkor elektromos buszokat, robogókat és akár autókat használnak. Mivel a technológia jelentősen fejlődik, így egyre gyorsabban jelennek meg a zöld közlekedés új módjai, mint az elektromos kerékpárok és elektromos rollerek.


Elérhető megoldás

Mi is látjuk, hogy az elektromos rollerek évről évre egyre népszerűbbé válnak. Az is tény, hogy a kerékpár és a tömegközlekedés után az egyik leginkább elérhető és legzöldebb közlekedési lehetőség az elektromos roller. Mondhatjuk, hogy tökéletes mód pénzt, időt megtakarítani, miközben a tüdőnket is kíméljük (lásd dombra feljutni kerékpárral vagy sima rollerrel mennyi tüdőmunka 🙂 ).

Az elektromos robogók sokkal olcsóbbak, mint egy autó, és mivel újratölthető akkumulátorral működnek, nem kell aggódni a kibocsátott üzemanyag miatt. Fontos tudni, hogy mielőtt elektromos rollert vásárolsz, az akkumulátor kapacitását kell elsőként megnézni, hiszen ez gyártónként eltérő lehet – az általunk forgalmazott elektromos rollerek kapacitását az egyes termékek oldalán tudod megnézni:

Ez egy zöld lehetőség

Tudjuk, hogy nincs zöldebb közlekedési lehetőség, mint séta, de ezek az intelligens járművek, így az elektromos roller is, gyors és kényelmes utat biztosítanak célunk eléréséhez. Ha okos megoldást keresel az ökológiai lábnyomod csökkentésére, akkor egy elektromos roller vásárlása a lehető legjobb döntés, amit meghozhatsz.

Az elektromos rollerek is ugyanúgy mint a kerékpár vagy a többi elektromos eszköz bizonyítottan jobb levegőminőséget biztosít, és ezzel együtt csökkenti a levegő szennyezettségi szintjét is. Fontos: bár van egy mondásunk, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de mégis elérheti, hogy a többi fecske is elkezd másként gondolkodni 🙂Összegzés:

Az elektromos robogó kiváló választás neked, ha vágysz arra, hogy jelentős változást indíts el nem csak a környezetben, hanem az életedben is. Minden olyan ember, aki egy bizonyos ponton elkezdi az apróbb, majd nagyobb szokásait kicserélni, újragondolni, az már tett a környezetéért!

Vélemény, hozzászólás?