HEZZO HS-G30 Elektromos Roller 500W ak r 60km hat t v
Hírek, Újdonságok

HEZZO HS-G30 Elektromos Roller 500W / akár 60km hatótáv

A 219900FT

HEZZO HS-G30: Az Erős Városi Elektromos Roller

Üdvözöljük a jövőben! A HEZZO HS-G30 elektromos rollerrel a városi közlekedés soha nem volt még ilyen egyszerű és izgalmas. Ez a roller nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus is. A HEZZO HS-G30-val a város az Ön játszótere lesz.

500W Teljesítmény

A HEZZO HS-G30 500W-os hátsókerekes motorokkal könnyedén, akár 35 km/h sebességet tesz lehetővé, akár 20 fokos emelkedővel is megbírkózik. A minősített motorok a legstabilabb és legerősebb vezetési élményt biztosítják.

10” Levegős Kerék

A szuper minősített gumiabroncsokkal az olyan akadályok, mint macskaköves utak, hegyi utak, dombok sem akadályozzák a vezetés élményét. Ezek a gumik javítják az ütéselnyelést és a csúszásgátlóak.

Összecsukható Alumíniumötvözetű Váz

A HEZZO HS-G30 összecsukható alumíniumötvözetű váza könnyű, mégis erős, így a roller könnyen szállítható és tárolható. Az összecsukható rendszer egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé, így a rollerrel bárhová eljuthat.

15ah 18650 Lítium Akkumulátor

A HEZZO HS-G30 15ah 18650 lítium akkumulátorral rendelkezik, amely akár 60 km távolsági utazást biztosít. Nem kell aggódnia az energiahiány miatt egy egész napos utazás során.

Első Felfüggesztés

Az elülső kettős felfüggesztés az előző klasszikus modell létfontosságú frissítése, és sokkal kényelmesebbé teszi a HEZZO HS-G30 vezetési élményét.

IPX5 Vízállóság

A HEZZO HS-G30 megfelel az IPX5 vízállósági tesztnek, és megbirkózik a hirtelen esős időjárással (bizonyos fokig) vagy párás időjárással. Soha többé nem kell aggódnia a rossz idő miatt, a HEZZO HS-G30 mindig készen áll a kalandra.

Bluetooth APP

A HEZZO APP könnyen csatlakoztatható mobiltelefonhoz több mint 10 különböző nyelven, az APP segítségével lezárhatja vagy feloldhatja rollerjét, hasznos információkat kaphat az akku teljesítményszintről, a helyről és a megtett kilóméterekről.

Hezzo roller HS-G30

Videó bemutató

Nézze meg ezt a rövid videót, hogy lássa a HEZZO HS-G30-at működés közben!

Opcionális Extrák

A HEZZO HS-G30-hoz opcionálisan beépíthetünk riasztót és GPS nyomkövetőt is, így még nagyobb biztonságban tudhatja rollerjét.

A HEZZO HS-G30 elektromos roller a tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének gyorsan és kényelmesen közlekedni a városban. Az erős motor, a nagy hatótávolság, a kényelmes vezetési élmény és a számos extra funkció teszi ezt a rollert a piac egyik legjobb választásává. Ne várjon tovább, szerezze be még ma a saját HEZZO HS-G30-asát, és élvezze a szabadságot, amit ez a fantasztikus elektromos roller nyújt!

Itt vásárolhatja meg a HEZZO HS-G30 Elektromos Rollert

A HEZZO HS-G30 elektromos rollerrel a város az Ön játszótere lesz. Szerezze be még ma, és élvezze a szabadságot, amit ez a fantasztikus elektromos roller nyújt!

image of HEZZO HS-G30 500W Elektromos roller

Vélemény, hozzászólás?