SEGWAY SuperScooter GT1 Elektromos roller 1500W

899 990 Ft

60km/h | 1500W | 60-70km | 11″ | 52V/20Ah

Rendelésre

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Csúcsteljesítmény (W)

Cikkszám: AA.00.0012.41-1 Kategóriák: ,

Leírás

SEGWAY-NINEBOT SuperScooter GT1 elektromos roller

Legyen Te az utak királya!

A KickScooter GT1E a Segway legújabb és legvagányabb rollere garantálja, hogy Ön lesz a legmenőbb az utakon. A 11 colos, belső nélküli gumiabroncsokkal és az állítható, hidraulikus csillapítású felfüggesztéssel simán veszi majd az útakadályokat. Az akár 70 km-es hatótávolsággal és 25 km/h sebességgel vidáman szeli majd át a várost.

  • Maximális sebesség akár 60 km/h
  • Hatótávolság akár 70 km
  • 11 colos, defektmentes (egy speciális belső zselés rétegnek köszönhetően), belső nélküli pneumatikus gumiabroncsok
  • Első és hátsó felfüggesztés állítható hidraulikus csillapítással
  • Akár 23%-os emelkedő

Az erőteljes, nem vakító világítás mindig mutatja az utat!

A KickScooter a biztonságos közlekedés érdekében LED első, hátsó és féklámpával rendelkezik. Az első lámpa fényes, de nem vakító 9W-os LED, valamint LED DRL (Daytime Running Light) fényt ad a közlekedés során, melyeket úgy terveztek, hogy világos nappal is jól látható legyen a jármű. A KickScooter bekapcsolása után a LED DRL automatikusan bekapcsol. A világításon kívül a KickScooterek történetében először a GT1E elöl és hátul beépített irányjelzőkkel is rendelkezik, hogy még biztonságosabb legyen a közlekedés. Ha ez még mindig nem lenne elég az első, hátsó és oldalsó részen is vannak fényvisszaverők, amelyekkel gyenge fényviszonyok között is észreveszik Önt.

Biztonság és kényelem a nagyméretű gumiabroncsoknak köszönhetően

A Segway GT1E 11 colos, belső nélküli pneumatikus gumiabroncsokkal van szerelve, amelyek egy speciális belső zselés rétegnek köszönhetően defekttűrők is. A gumiabroncsok futófelülete 92 mm széles, amivel a nagyobb igénybevételt is könnyedén viseli, valamint tartósabbak is, mint egy hagyományos gumiabroncs. Az Ön biztonsága mindig prioritás számunkra. A GT1E két független, egy szinten vezérelt fékkel garantálja a biztos közlekedést. A hátsó kerék elektronikus blokkolásgátló rendszerrel (E-ABS); az első kerék pedig tárcsafékkel rendelkezik, első és hátsó kétkaros felfüggesztési rendszerrel kombinálva (hasonlóan az autókban használt első felfüggesztéshez). Ezek kombinációja nagyobb stabilitást és biztonságot nyújtanak Önnek a közlekedés során.

Prémium színes LED-es műszerfal és lopásgátló funkció

A Segway GT1E 11 colos, belső nélküli pneumatikus gumiabroncsokkal van szerelve, amelyek egy speciális belső zselés rétegnek köszönhetően defekttűrők is. A gumiabroncsok futófelülete 92 mm széles, amivel a nagyobb igénybevételt is könnyedén viselik, valamint tartósabbak is, mint egy hagyományos gumiabroncs. Az Ön biztonsága mindig prioritás számunkra. A GT1E két független, egy szinten vezérelt fékkel garantálja a biztos közlekedést. A hátsó kerék elektronikus blokkolásgátló rendszerrel (E-ABS); az első kerék pedig tárcsafékkel rendelkezik, első és hátsó kétkaros felfüggesztési rendszerrel kombinálva (hasonlóan az autókban használt első felfüggesztéshez). Ezek kombinációja nagyobb stabilitást és biztonságot nyújtanak Önnek a közlekedés során.

Közlekedés bármilyen terepen

A GT1E nagy teljesítményű hátsókerék-hajtása bármilyen tereppel könnyedén megbirkózik. A KickScooter 3000W-os teljesítményével akár a 23%-os emelkedőt is leküzdi. Így tehát minden adott egy jó kalandhoz! A GT1E a 3 vezetési üzemmóddal (Eco, Sport és Race) könnyedén igazodik minden környezethez, ezen kívül egy “”Walk”” és egy “”Park”” üzemmód is rendelkezésre áll. A Park mód leállítja a KickScootert 5 másodperccel a használat után, vagy 20 másodpercnyi tétlenség után, amivel így több energiát takaríthat meg.

Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)

A GT1E nagyobb kapacitású és hatékonyabb Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amelyet speciális hőelvezető rendszerrel terveztek, ami megakadályozza az akkumulátorok túlmelegedését, és így meghosszabbítja annak élettartamát. A Segway GT1E akkumulátorkapacitása 1008 Wh és 11 órát vesz igénybe a teljes feltöltése, de ennek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a KickScooter út közben lemerül, hiszen teljesen feltöltve akár 70 km-t is kibír! A taposón található töltőport segítségével a KickScooter töltése is gyerekjáték.

Stabil kialakítás és biztonságos felfüggesztés

A GT1E-t nehéz és változatos terepeken való használatra tervezték. Annak érdekében, hogy akár 150 kg hasznos terhet is gond nélkül elbírjon, a KickScooter repülőgép-ipari minőségű alumíniumból készült, csúcskategóriás első és hátsó felfüggesztéssel, állítható lengéscsillapítással kombinálva (mind az első, mind a hátsó felfüggesztésen), hogy bármilyen terepviszonynak megfelelő utazást biztosítson. A 11 colos gumiabroncsok és a lábtartóban elhelyezett akkumulátorok miatti alacsony súlypont felülmúlhatatlan stabilitást biztosítanak.

További információk

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

, ,

Lengéscsillapítás

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Csúcsteljesítmény (W)

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor