%AKCIÓ%

MYATU M1326 Elektromos Kerékpár 27,5″ Fekete 250W | 450Wh

Original price was: 349 900 Ft. (Akciós ár érvényes a készlet erejéig illetve: 2024.06.30.)Current price is: 299 900 Ft.

25km/h | 250W | 30-65km | 120kg | 26″ | 36V/12,5Ah | 450Wh

3-4nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos pedálszenzor

Cikkszám: MYA-M1326 Kategóriák: , ,

Leírás

MYATU M1326 27,5″ 250W Elektromos Kerékpár

A Myatu elektromos mounte-bike kiváló választás azoknak, akik szeretik a természetet, de nem riadnak vissza a modern technológia előnyeinek kihasználásától sem. Ez a kerékpár kombinálja a hagyományos kerékpározást a korszerű elektromos hajtás előnyeivel, így ideális választás lehet mind a városi, mind a terepi környezetben történő használathoz. A kerékpár alumínium ötvözetből készült váza nemcsak erős, hanem könnyű is, ami hozzájárul a jármű kiváló manőverezhetőségéhez és stabilitásához. A 250 wattos, kefe nélküli motor tökéletes egyensúlyt biztosít a hatékonyság és a megbízhatóság között, miközben a 36 voltos, 12,5 amperórás, levehető lítium-ion akkumulátor hosszú távú energiaellátást garantál. Az öt fokozatú pedálsegítő rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy testre szabja a meghajtás intenzitását, attól függően, hogy mennyire kíván fizikailag hozzájárulni a haladáshoz. A Shimano 21 fokozatú sebességváltó rendszer biztosítja a sima és hatékony váltást minden terepen.

A kerékpár további jellemzői között szerepel a rugós első villa, amely kiváló ütéscsillapítást biztosít, így a durvább terepen is kényelmes maradhat a kerékpározás. A mechanikus tárcsafékek megbízható fékezést garantálnak minden körülmények között, legyen szó nedves vagy száraz útfelületről. A 26 colos kerekek ideális méretet képviselnek a kényelmes és stabil haladáshoz, miközben a kerékpár 20 fokos mászási képessége biztosítja, hogy a meredekebb emelkedők sem jelentenek akadályt. A beépített első és hátsó LED lámpák növelik a biztonságot rossz látási viszonyok között is. A kerékpár maximális terhelhetősége 120 kg, ami lehetővé teszi, hogy akár nagyobb terheléssel is biztonságosan közlekedhessünk vele.

Összefoglalva, a Myatu elektromos hegyikerékpár modern, megbízható és sokoldalú jármű, amely tökéletes társ lehet a mindennapokban és a kalandos kirándulásokon egyaránt. Az alábbiakban részletesebben ismertetem a kerékpár műszaki jellemzőit, hogy teljes képet kapjon a leendő felhasználó az eszköz képességeiről.

Műszaki adatok

Váz: Alumínium ötvözet
Az alumínium ötvözetből készült váz könnyű, mégis rendkívül ellenálló, ami ideális választássá teszi a hegyikerékpározás fizikai kihívásaihoz. Ez a anyag kiválóan nyeli el a rezgéseket, így növeli a kényelmet hosszabb távokon és durva terepen egyaránt. Az elegáns kialakítású váz modern megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak.

Motor: 250W kefe nélküli motor
A kefe nélküli motor halk és hatékony működést biztosít, minimális karbantartást igényelve. Ez a motor típus hosszú élettartamot garantál, és kiválóan alkalmas a városi közlekedés és a könnyű terepen való használatra. A 250 wattos teljesítmény elegendő a legtöbb emelkedő leküzdéséhez, anélkül, hogy a kerékpáros kimerülne.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 28
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 28

Akkumulátor: 36V12.5Ah lítium-ion akkumulátor (levehető)
A levehető lítium-ion akkumulátor nagy kapacitású, így hosszú távok megtételét teszi lehetővé egyetlen töltéssel. A levehetőség nagy előny, mivel lehetővé teszi az akkumulátor kényelmes otthoni vagy irodai töltését. A 12,5 amperóra kapacitás biztosítja, hogy ne kelljen gyakran töltőhöz csatlakoztatni a kerékpárt.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 33
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 33

Pedálsegítési szintek: 0-5 szintű pedálsegítés
Az intelligens pedálsegítő rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját erőfeszítésétől függően állítsa be a motor által nyújtott segítség mértékét. Az 5 különböző szint közötti váltás egyszerű, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást. A rendszer segítségével a kerékpározás kevésbé fárasztó, mégis hatékony marad.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 26
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 26

Sebességváltó: Shimano 21 fokozatú váltó
A Shimano sebességváltó rendszere biztosítja a sima és pontos váltást, ami különösen fontos változatos terepen. A 21 fokozat lehetővé teszi, hogy a kerékpáros minden helyzetben megtalálja a megfelelő sebességet. A Shimano váltók megbízhatósága és tartóssága ismert a kerékpárosok körében.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 14
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 14

Első futómű: Rugós első villa
A rugós első villa kiválóan csillapítja az ütéseket és a rázkódásokat, amelyek gyakran előfordulnak hegyikerékpározás során. Ez a típusú futómű javítja a kerékpár kezelhetőségét és növeli a komfortérzetet nehéz terepen. A rugós villa hozzájárul a biztonságos és élvezetes kerékpározáshoz.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 29
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 29

Fékrendszer: Mechanikus tárcsafékek
A mechanikus tárcsafékek hatékony fékezést biztosítanak mindenféle időjárásban és terepen. Ezek a fékek megbízhatóan működnek még nedves körülmények között is, biztosítva a kerékpár gyors és biztonságos megállítását. A tárcsafékek karbantartása egyszerű, ami hosszú távon költséghatékony megoldást jelent.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 4
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 4

Kerekek: 27,5 colos kerékméret
A 27,5 colos kerekek ideálisak a hegyikerékpározásra, mivel jó egyensúlyt biztosítanak a stabilitás és a manőverezhetőség között. Ezek a kerekek kiválóan alkalmasak különböző tereptípusokra, legyen szó akár homokos, sáros vagy köves útszakaszokról. A nagyobb kerekek segítik a haladást akadályok és egyenetlen felületek esetén.

Mászási képesség: 20 fokos emelkedők leküzdése
A 20 fokos mászási képesség azt jelenti, hogy a kerékpár képes megbirkózni viszonylag meredek emelkedőkkel is. Ez a tulajdonság különösen hasznos hegyvidéki területeken vagy dombos vidéken való kerékpározáskor. A motor és a váltórendszer együttműködése lehetővé teszi, hogy kevesebb erőfeszítéssel tudjunk felmenni a lejtőkön.

LED világítás: Első és hátsó LED lámpák
A beépített LED világítás növeli a biztonságot korai reggeli vagy késő esti kerékpározás során. Az erős fényű lámpák javítják a látási viszonyokat, és segítenek más közlekedők számára is láthatóvá tenni a kerékpárost. A LED lámpák energiahatékonysága hozzájárul az akkumulátor hosszabb élettartamához.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 9
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 9

Maximális terhelhetőség: 120 kg
A 120 kg maximális terhelhetőség lehetővé teszi, hogy a kerékpár ne csak a vezetőt, hanem annak felszerelését is képes legyen elszállítani. Ez különösen hasznos lehet hosszabb túrák során, ahol szükség lehet különböző felszerelések és tartalékok magunkkal vitelére.

Nettó tömeg: 27 kg
A 27 kg-os nettó tömeg ideális egyensúlyt képez a tartósság és a kezelhetőség között. Ez a tömeg lehetővé teszi, hogy a kerékpár stabil maradjon a nehéz terepen, ugyanakkor elegendően könnyű ahhoz, hogy könnyen szállítható legyen.

Ajánlott magasság: 165-185 cm
Az ajánlott 165-185 cm közötti testmagasság biztosítja, hogy a kerékpárosok kényelmesen és ergonomikusan tudjanak kerékpározni ezen a modellen. Ez a magasságtartomány lehetővé teszi, hogy a legtöbb felhasználó számára megfelelő legyen a kerékpár, így elkerülhetők a túl alacsony vagy túl magas testhelyzetből adódó kényelmetlenségek. Az ülésmagasság és a kormánymagasság beállítása tovább finomítható az egyéni igényeknek megfelelően, ami optimalizálja a kerékpározási élményt és a hatékonyságot.

Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 27
Myatu M1326 Elektromos Kerekpar 27

Zárszó

A Myatu elektromos hegyikerékpár kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és technológiailag fejlett kerékpárt keresnek. A modern dizájn, a fejlett műszaki jellemzők és a felhasználóbarát funkciók együttesen teszik ezt a modellt ideálissá mindennapi használatra és kihívást jelentő terepekre egyaránt. Akár a városi forgatagban szeretnénk közlekedni, akár a természetet járjuk be, a Myatu elektromos hegyikerékpár megbízható társunk lehet minden úton.

További információk

Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos pedálszenzor

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor