MAXwheel E12 Elektromos Roller cserélhető akkuval 350W

199 900 Ft

32km/h | 350W | 35-45 km | 120kg | 10″ | 36V/10,4Ah

Átmeneti készlethiány

Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

Cikkszám: MAX-E12 Kategóriák: , , ,

Leírás

E12 Roller – A Városi Rollerezés Új Dimenziója!

Az E12 Elektromos Roller jelentős teljesítménynövekedést kínál az X7-hez képest. Az összecsukható E12 roller ideális választás azok számára, akik hosszabb hatótávolságot és biztonságosabb utazást keresnek minden terepen és alkalmakkor.

E12 Roller Tulajdonságai

  • Erős Motor: Az E12 Elektromos Roller 350W-os motorral rendelkezik, melynek csúcsteljesítménye 750 watt. Könnyedén képes megmászni a 10°-os lejtőket és alkalmazkodik a különböző terepekhez.

  • Sebesség: A roller maximális sebessége 32 km/h, három különböző sebességmód közül választhat: Eco, Kezdő és Sport mód.

  • Hatótáv: Az E12 akár 30-45 km távolságot is képes megtenni egy töltéssel, melyet cserélhető akkumulátorral (10.4 AH) ér el. Egy másodlagos akkumulátorral a hatótáv akár 70 km-re is növelhető.

  • Kerekek: Az 10 colos felfújható kerekek garantálják a sima és kényelmes utazást még döcögős terepen is.

  • Hordozhatóság: Az E12 könnyedén összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható. Súlya 13 kg.

  • Akkumulátor: A roller egyedülálló, gyorsan lecsatolható akkumulátorral rendelkezik, így az energiaveszteség már nem jelent gondot.

  • Minőség és Design: Az E12 UL-2272 tanúsítvánnyal rendelkezik, garantálva a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

  • Biztonság: A roller háromféle fékrendszert kínál a maximális biztonság érdekében, valamint LED első és hátsó lámpákkal van felszerelve a jobb láthatóság érdekében.

  • LCD Kijelző: A kijelzőn könnyedén nyomon követhető a sebesség, az akkumulátor töltöttsége és egyéb fontos információk.

  Az E12 Elektromos Roller a városi közlekedés új generációját képviseli, kombinálva a sebességet, a hatótávot és a kényelmet. Ideális választás mind a napi ingázók, mind a hétvégi kirándulók számára.

“A maximális sebesség és a hatótávolság jelentősen eltérhet a valós rollerezési körülmények között. A maximális sebesség, a hatótávolság és a lejtőképesség (gradeability) jelentősen változhatnak külső tényezők, mint például a rollerező súlya, a terep, a hőmérséklet, a gumiabroncs nyomása, a lejtő stb. miatt.”

350W Elektromos Roller Érkezzen meg célállomására gond nélkül egy tartalék gyorsan cserélhető akkumulátorral. – Akár 35-45 km hatótávolság – 32 km/h maximális sebesség (Állítható Sebesség Kit) – Csúcsteljesítmény 750W első meghajtó motor Egy e-bike-nál vagy mopednél könnyebb, de mégis erős motorral rendelkező 350W X8 biztosan nem fog cserben hagyni.

Cserélhető Akkumulátoros Elektromos Roller Az első elektromos roller márka, amely cserélhető akkumulátoros designnal rendelkezik. Egyetlen kattintással összecsukható X8 Elektromos Roller, amit könnyen magunkkal vihetünk buszra, vonatra, villamosra vagy hajóra! A rollerek és a közlekedési eszközök együttes használata gyorsabban juttat el bennünket a célállomásra, mint valaha. UL-2272 Minősített E-Roller

Maradjon Kontrollban Megerősített keret, nincs billegés, stabil és tágas platform, amely a legmagasabb szintű irányítást biztosítja. – Háromféle fékrendszer – Fedélzeti okosvezérlés – Első lámpa & féklámpa

További információk

Teljesítmény (W)

Csúcsteljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Állítható kormánymagasság

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Tempomat

Súly (kg)

Energiavisszanyelés (KERS)

Max hegymászási szög (fok)

Márka

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor