%AKCIÓ%

HITWAY BK8S Elektromos Kerékpár 26″ Fekete 250W | 305Wh

Original price was: 349 900 Ft. (Akciós ár érvényes a készlet erejéig illetve: 2024.06.30.)Current price is: 299 900 Ft.

25km/h | 250W | 35-80km | 120kg | 26″ | 36V/8,4Ah | 305Wh

4-5nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos pedálszenzor

Váz

Uniszex

Cikkszám: HITW-BK8SBL Kategóriák: , ,

Leírás

Hitway BK8S 26″ 250W Elektromos Kerékpár

A Hitway BK8S elektromos kerékpár azoknak a felhasználóknak kínál tökéletes választást, akik kényelmes, mégis erőteljes közlekedési eszközt keresnek mindennapi használatra. A karbonszálas acél vázzal kialakított kerékpár kiváló stabilitást és tartósságot biztosít, miközben a modern dizájn minden tekintetben megfelel a mai kor követelményeinek. A 250 wattos motor teljesítménye és a hátsó agymotoros elhelyezkedés optimális hajtási dinamikát és kiegyensúlyozott súlyelosztást garantál. A 36 voltos, 8.4 amperóra kapacitású lítium-ion akkumulátor hosszú távú használatot tesz lehetővé, akár 35 kilométeres hatótávolság tisztán elektromos módban, és 60-80 kilométer pedelec módban.

A multifunkcionális LCD kijelző minden szükséges információt megjelenít, így a felhasználók mindig tisztában lehetnek a kerékpár aktuális állapotával. Az első dupla rugózás kiváló kényelmet nyújt még rosszabb útviszonyok között is. Az egysebességes váltórendszer egyszerűséget és karbantartásmentes működést biztosít, míg a tárcsafékek megbízható fékezési teljesítményt garantálnak minden körülmény között. A kerékpár 26 hüvelykes pneumatikus gumikerekei kiváló tapadást és sima gördülést biztosítanak. Az integrált első lámpa biztonságos közlekedést tesz lehetővé alacsony fényviszonyok között is.

A Hitway BK8S tökéletes választás városi környezetben történő közlekedésre, legyen szó munkába járásról vagy szabadidős tevékenységekről. A 24.8 kilogrammos nettó tömegű kerékpár könnyen kezelhető, mégis robosztus kialakítása révén hosszú távon is megbízható társ lehet. A 165-190 centiméter közötti ajánlott magasság minden felhasználó számára lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes beállításokat és maximális kényelmet élvezzen.

Műszaki adatok

Váz anyaga: Karbonszálas acél
A kerékpár váza karbonszálas acélból készült, ami rendkívüli merevséget és ellenálló képességet biztosít. Ez az anyag kiválóan nyeli el az utakon keletkező rezgéseket, ezáltal javítva a kerékpár stabilitását és komfortját. A karbonszálas acél választása hozzájárul a kerékpár tartósságához és alacsony tömegéhez.

Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 19
Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 19

Motor teljesítménye: 250W
A 250 wattos motor elegendő erőt biztosít, hogy akár 25 km/h sebességgel is képes legyen haladni. Ez a motor kiváló egyensúlyt nyújt teljesítmény és energiahatékonyság között. Az elektromos segítség aktiválásával a kerékpározás kevésbé fárasztó, még emelkedőkön is.

Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 16
Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 16

Motor helyzete: Hátsó agymotor
A hátsó kerékbe integrált motor elősegíti a jobb súlyelosztást, amely stabil és kiegyensúlyozott vezetési élményt nyújt. Ez a típusú motor elhelyezkedése ideális városi kerékpározáshoz, ahol gyakran szükség van gyors és hatékony manőverezésre.

Nyomaték: 30-50 Nm
A motor 30-50 newtonméteres nyomatéka biztosítja, hogy a kerékpár könnyedén megbirkózzon emelkedőkkel és nehezebb terepekkel is. Ez a nyomatékérték ideális a városi kerékpározás dinamikus igényeihez, lehetővé téve gyors gyorsulást és erőteljes haladást.

Pedelec meghajtási mód: Emberi erő segítsége
Az emberi erő segítségével működő módban (pedelec) a motor csak akkor kapcsolódik be, amikor a felhasználó tekerni kezd. Ez a meghajtási mód növeli az akkumulátor élettartamát, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hatékonyabban használja az elektromos segítséget.

Maximális sebesség: 25 km/h
A kerékpár maximális sebessége 25 km/h, ami ideális városi közlekedésre, biztonságos és jogszabályoknak megfelelő. Ez a sebességkorlát lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan elérjék céljaikat, miközben betartják a közúti közlekedési szabályokat.

Akkumulátor: 36V 18650 lítium-ion
Az 8.4 Ah kapacitású lítium-ion akkumulátor megbízható tápellátást biztosít, lehetővé téve a kerékpár számára, hogy akár 35 kilométert is megtegyen tisztán elektromos módban, illetve 60-80 kilométert moped módban. Ez az akkumulátor típus hosszú élettartamot és gyors töltést kínál, így a felhasználóknak ritkábban kell aggódniuk az energiaellátás miatt.

Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 17
Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 17

Kijelző: Multifunkcionális LCD kijelző
A kerékpáron található LCD kijelző valós időben mutatja a sebességet, az akkumulátor töltöttségét és egyéb fontos információkat. Ez a kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan nyomon követhessék a kerékpár működési állapotát, optimalizálva ezzel az utazást.

Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 18
Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 18

Nyereg magassága: 82cm-102cm
A nyereg magasságának állíthatósága lehetővé teszi, hogy a 165-190 cm közötti magasságú felhasználók számára is kényelmes legyen a kerékpár használata. Az állítható nyereg segít a kerékpárosoknak, hogy megtalálják a legmegfelelőbb testtartást, csökkentve ezzel a hosszú távú használat során fellépő fáradtságot és stresszt.

Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 7
Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 7

Fékrendszer: Tárcsafékek
A tárcsafékek biztosítják a kerékpár gyors és hatékony leállítását mindenféle időjárási körülmény között. Ez a féktípus kiemelkedő teljesítményt nyújt, különösen nedves vagy sáros utakon, ahol a hagyományos fékek hatékonysága csökkenhet.

Sebességváltó: Egysebességes
Az egysebességes váltórendszer az egyszerűség és a karbantartási igény minimalizálása szempontjából kiváló választás. Ebben a rendszerben nincsenek felesleges alkatrészek vagy bonyolult mechanizmusok, így kevesebb a hibalehetőség és az általános karbantartási követelmény. Ez az opció ideális városi kerékpározáshoz, ahol a gyakori sebességváltás nem szükséges, és a kerékpárosok értékelni fogják a könnyű kezelhetőséget és a megbízhatóságot. A rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben koncentráljanak a környezetre és az útra, anélkül, hogy a sebességváltás miatt aggódniuk kellene.

Kerékméret: 26″
A 26 hüvelykes kerék méret ideális egyensúlyt kínál stabilitás és agilitás között, tökéletes választás városi és enyhe terepi használatra. A nagyobb kerékek jobban kezelik az úthibákat és biztosítják a simább haladást.

Első/hátsó világítás: Igen
Az integrált első/hátsó lámpa növeli a biztonságot alacsony fényviszonyok között, lehetővé téve a kerékpáros számára, hogy jól látható legyen és biztonságosan közlekedjen éjszaka vagy rossz látási körülmények között.

Nettó tömeg: 24.8 kg
A 24.8 kilogrammos nettó tömeg ideális egyensúlyt nyújt a robosztusság és a kezelhetőség között. Ez a tömeg lehetővé teszi, hogy a kerékpárt könnyen mozgathassák, akár tömegközlekedési eszközökön történő szállítás során is.

Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 88
Hitway BK8S Elektromos Kerekpar 88

Zárszó

Összességében a Hitway BK8S elektromos kerékpár egy rendkívül jól felszerelt, megbízható és kényelmes választás azok számára, akik egy modern, energiatakarékos közlekedési megoldást keresnek városi környezetben. A kerékpár átgondolt tervezése és fejlett műszaki jellemzői garantálják, hogy minden utazás zökkenőmentes és élvezetes legyen. A BK8S tökéletes választás lehet mindennapi használatra, biztosítva a kényelmet és a hatékonyságot a városi élet dinamikájában.

További információk

Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos pedálszenzor

Váz

Uniszex

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor