%AKCIÓ%

Colorway BK6S Összecsukható Elektromos Kerékpár 20″ Fekete 350W | 540Wh

Original price was: 439 900 Ft. (Akciós ár érvényes a készlet erejéig vagy a megadott időpontig és tartalmazza az Áfát: 2024.09.01.)Current price is: 399 900 Ft.

350W | 40-100km | 120kg | 20″ | 36V/15Ah | 540Wh

4-5nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Márka

Cikkszám: CLW-BK6S-BL Kategóriák: , , , ,

Leírás

COLORWAY BK6S összecsukható 20″ 350W Elektromos Városi Kerékpár

A COLORWAY BK6S 20 hüvelykes Fat Tyres összecsukható elektromos kerékpár egy modern és sokoldalú választás mind a városi közlekedők, mind a szabadtéri kalandorok számára. Az elegáns és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást, így ideális azok számára, akik gyakran ingáznak vagy szeretnének új útvonalakat felfedezni. A kerékpár felszereltsége magas színvonalú, amely magában foglal egy 350 W-os motorral, 36V 15Ah akkumulátorral, valamint Shimano 7 sebességes váltóval ellátott rendszert. A beépített intelligens LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű sebesség, napi megtett távolság és az akkumulátor állapotának nyomon követését, ezáltal mindig pontos információval rendelkezhetünk a kerékpár teljesítményéről. Az első felfüggesztés és a kettős tárcsafékek biztosítják a sima és biztonságos utazást, még egyenetlen utakon is. A kerékpár további kényelmi funkciói közé tartozik a fényvisszaverő LED lámpák és az állítható, párnázott ülés. A kerékpár használata rendkívül egyszerű, részben összeszerelt állapotban érkezik, így gyorsan és könnyedén üzembe helyezhető. A COLORWAY BK6S e-bike egyaránt alkalmas mind a mindennapi közlekedésre, mind a hétvégi kirándulásokra, kombinálva a praktikumot és a kényelmet egy környezetbarát járműben.

Műszaki adatok

Váz anyaga: szénacél

 • A szénacél váz rendkívül tartós, ellenáll a korróziónak és mechanikai sérüléseknek. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy a kerékpár hosszú élettartamú legyen, még intenzív használat mellett is. Emellett a szénacél váz stabilitást és biztonságot nyújt a különböző terepviszonyok között.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 17
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 17

Motor teljesítménye: 350W kefenélküli hátsó kerékagymotor

 • A 350W teljesítményű motor kiváló gyorsulást és könnyű hegymászási képességet biztosít. A kefenélküli technológia hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartást igényel, így ideális a mindennapi használatra. A hátsó kerékagymotor pedig egyenletes teljesítményátvitelt biztosít a maximális hatékonyság érdekében.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 31
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 31

Maximális sebesség: 25 km/h

 • A kerékpár 25 km/h maximális sebességgel képes haladni, ami ideális a városi közlekedéshez. Ez a sebesség elegendő ahhoz, hogy gyorsan és biztonságosan elérje célját anélkül, hogy túl gyorsan menne a forgalomban. Emellett a sebesség korlátozása biztosítja a biztonságot és a törvényi előírások betartását.

Akkumulátor: 36V 15Ah lítium akkumulátor

 • A 36V 15Ah kapacitású akkumulátor hosszú élettartamot és nagy hatótávolságot biztosít. Teljesen feltöltve akár 45-100 km távolságot is megtehet elektromos segítséggel, ami ideális a hosszabb utakhoz is. A lítium technológia könnyebb és tartósabb, mint a hagyományos akkumulátorok, így praktikusabb és környezetbarátabb megoldás.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 14
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 14

Hatótávolság: 45-100 km

 • Az akkumulátor kapacitásától és a felhasználói beállításoktól függően a kerékpár akár 45-100 km távolságot is megtehet egyetlen feltöltéssel. Ez a hatótávolság ideális a napi ingázásokhoz és a hétvégi kirándulásokhoz egyaránt. A különböző segédmódok használatával optimalizálható az akkumulátor élettartama és a megtett távolság.

Kijelző: LCD kijelző

 • Az intelligens LCD kijelző valós idejű információkat nyújt a sebességről, napi megtett távolságról és az akkumulátor állapotáról. Ez a kijelző könnyen olvasható, még közvetlen napfényben is, így mindig pontosan követheti a kerékpár teljesítményét. Az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi a különböző módok és beállítások könnyű elérését.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 5
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 5

Módok: Normál kerékpár, Pedálsegítség mód

 • A kerékpár két üzemmóddal rendelkezik: normál kerékpár és pedálsegítség mód. A normál kerékpár módban a hagyományos kerékpározás élményét nyújtja, míg a pedálsegítség mód extra erőt biztosít a pedálozás során. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén alkalmazkodjon a különböző terepviszonyokhoz és igényekhez.

PAS: 5 szintű PAS funkció

 • A Pedálsegítség Rendszer (PAS) 5 különböző szinttel rendelkezik, amelyek különböző szintű támogatást nyújtanak a pedálozás során. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa a kívánt támogatási szintet az adott úthoz vagy személyes preferenciához igazodva. A PAS rendszer segítségével könnyedén és hatékonyan haladhat bármilyen terepen.

Váltó: Shimano 7 sebességes

 • A Shimano 7 sebességes váltó lehetővé teszi a könnyű és precíz sebességváltást, ami növeli a kerékpár teljesítményét és a vezetési élményt. A váltó rendszer biztosítja a sima váltásokat és a megfelelő sebesség kiválasztását minden terepviszonyhoz. A Shimano váltók megbízhatóságukról és tartósságukról ismertek.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 13
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 13

Fék: Kettős mechanikus tárcsafékek

 • A kettős tárcsafékek kiváló fékerőt biztosítanak, ami különösen fontos a biztonságos közlekedéshez. A mechanikus tárcsafékek kevesebb karbantartást igényelnek, miközben megbízható fékezési teljesítményt nyújtanak bármilyen időjárási körülmények között. Ez a fékrendszer gyors és hatékony megállást biztosít, növelve a vezető biztonságát.

Első felfüggesztés

 • Az első felfüggesztés biztosítja a sima és kényelmes utazást egyenetlen terepen is. Ez a funkció segít elnyelni az útból származó ütéseket, csökkentve a vezetőre ható rezgéseket és növelve a kényelemérzetet. Az állítható felfüggesztés lehetővé teszi, hogy a vezető az adott terepviszonyokhoz igazítsa a kerékpár viselkedését.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 11
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 11

Kerékméret: 20″ kerekek

 • A 20 hüvelykes kerekek stabil és kényelmes utazást biztosítanak, miközben könnyen manőverezhetőek a városi környezetben. Ezek a kerekek elegendő tapadást biztosítanak különböző útviszonyokhoz, és hozzájárulnak a kerékpár kompakt méretéhez. A kisebb kerékméret előnye, hogy könnyen tárolható és szállítható.   Gumiabroncs: 20×3,0″
 • A 20×3,0 hüvelykes gumiabroncsok kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak, még nehéz terepen is. Ezek az abroncsok ellenállnak a kopásnak és a defekteknek, így hosszú élettartamot biztosítanak. Az extra széles abroncsok növelik a kerékpár kényelmét és biztonságát az úton.

Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 4

Első és hátsó LED lámpa

 • Az első és hátsó LED lámpák biztosítják, hogy éjszaka is biztonságosan közlekedhessen. A fényes LED lámpák jól láthatóak, ami növeli a láthatóságot és a biztonságot az éjszakai utakon. Ezek a lámpák energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és kevés karbantartást igényelnek.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 12
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 12

Felhasználó magassága: 160-185 cm

 • A kerékpár ideális azok számára, akik 160-185 cm magasak, így széles körben használható különböző testmagasságú személyek számára. Az állítható ülés és kormány lehetővé teszi, hogy a kerékpárt az egyéni igényekhez igazítsák. Ez biztosítja a kényelmes és ergonomikus utazást minden felhasználó számára.

Maximális terhelhetőség: 120 kg

 • A kerékpár 120 kg-os maximális terhelhetőséggel rendelkezik, ami elegendő kapacitást biztosít a legtöbb felhasználó számára. Ez a magas terhelhetőség növeli a kerékpár sokoldalúságát és alkalmazhatóságát különböző felhasználói igényekhez. Az erős váz és kiváló minőségű anyagok biztosítják a kerékpár stabilitását és biztonságát nagyobb terhelés alatt is.
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 10
Colorway BK6S Elektromos Kerekpar 10

Zárszó

A COLORWAY BK6S 20 hüvelykes Fat Tyres összecsukható elektromos kerékpár egy ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható, kényelmes és sokoldalú közlekedési eszközt keresnek. Az erős szénacél váz, a 250W-os motor és a 36V 15Ah lítium akkumulátor együttesen biztosítják a kerékpár kiváló teljesítményét és hosszú élettartamát. Az intelligens LCD kijelző, a különböző üzemmódok és a 7 sebességes Shimano váltó mind hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos utazáshoz. Az első felfüggesztés, a kettős tárcsafékek és a LED lámpák további biztonsági és kényelmi funkciókat nyújtanak. Összességében a COLORWAY BK6S e-bike egy kiváló beruházás mindazok számára, akik egy modern és praktikus elektromos kerékpárt szeretnének, amely könnyedén alkalmazkodik a városi és szabadtéri használathoz egyaránt.

További információk

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Márka

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor