IENYRID “Hidoes” C2 Összecsukható Elektromos Kerékpár 20″ Fekete 800W | 580Wh

469 900 Ft

40km/h | 800W | 30-60km | 120kg | 20″ | 48V/12Ah | 580Wh

4-5nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos pedálszenzor

Kialakítás

Összecsukható

Váz

Uniszex

Cikkszám: INE-C2 Kategóriák: , , ,

Leírás

iENYRID “Hidoes” C2 összecsukható 20″ 800W Elektromos Városi Kerékpár

Felfedezni a városi közlekedés új dimenzióját mostantól könnyebb, mint valaha az iENYRID “Hidoes” C2 összecsukható elektromos kerékpárral. Ez az innovatív jármű nemcsak hogy környezetbarát, de a modern technológia és design csúcsát képviseli, ideális választás azoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének közlekedni a városban. Az 800W-os motor és a 48V 12Ah-s akkumulátor kombinációja biztosítja, hogy a iENYRID “Hidoes” C2 kiemelkedő teljesítményt nyújtson, akár 40 km-es hatótávval egyetlen töltéssel.

Az összecsukható dizájn rendkívül praktikus megoldást nyújt a tárolás és a szállítás szempontjából, lehetővé téve, hogy a kerékpárt könnyedén magunkkal vigyük tömegközlekedési eszközökön, vagy akár az autó csomagtartójában. A 20×3 hüvelykes levegős kerekek kiváló stabilitást és kényelmet biztosítanak városi és egyenetlen terepeken egyaránt, míg a precíz, dupla tárcsafékek garantálják a biztonságos megállást minden helyzetben.

A iENYRID “Hidoes” C2 további előnye a kettős első felfüggesztés, ami segít csillapítani az úthibákból adódó rázkódásokat, így a komfortérzetet növelve hosszabb utak során is. Az LED első és hátsó lámpák gondoskodnak a megfelelő láthatóságról sötétedés után, vagy rossz látási viszonyok között, növelve ezzel a biztonságot. A multifunkcionális LCD kijelzőn minden fontos információ könnyen leolvasható, beleértve a sebességet, az akkumulátor állapotát és a megtett távolságot.

Műszaki adatok

Maximális sebesség: 40 km/h Az iENYRID “Hidoes” C2 kerékpár 40 km/h maximális sebességre képes, ami tökéletes a gyors városi közlekedéshez. Ez a sebesség lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan navigáljunk a zsúfolt utcákon, megelőzve a forgalmi dugókat.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 8
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 8

Hatótávolság: 30-60 km Az akár 60 km-es maximális hatótávolság (pedelec mód) kiemelkedően hosszú utakra teszi alkalmassá a kerékpárt, így akár hosszabb távolságokat is megtehetünk anélkül, hogy töltenünk kellene az akkumulátort. Ez ideális a napi ingázóknak, akik nem akarnak minden nap töltőre dugni a kerékpárt.

Motor teljesítmény: 800W Az 800W-os motor erőteljes és megbízható, képes megbirkózni a városi dombokkal és egyéb terepi kihívásokkal. Ez a motor erőssége biztosítja, hogy a kerékpár minden helyzetben képes legyen tartani a kívánt tempót.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 18
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 18

Akkumulátor kapacitás: 48V 12Ah A nagy kapacitású, 48V 12Ah-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így kevésbé kell gyakran tölteni. Ez a típusú akkumulátor ideális választás azok számára, akik naponta több kilométert is megtesznek. Kivehető akkumulátor Az iENYRID “Hidoes” C2 elektromos kerékpár kivehető akkumulátorral rendelkezik, amely jelentősen megkönnyíti a töltést és a karbantartást. Ennek a funkciónak köszönhetően nem szükséges a teljes kerékpárt egy töltőhöz vinni; egyszerűen csak ki kell venni az akkumulátort, és bárhol, bármikor könnyedén tölthető. Ez különösen hasznos azok számára, akiknél korlátozott a tárolóhely, vagy nincs közvetlen hozzáférésük elektromos csatlakozóhoz a kerékpár tárolási helyén.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 19
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 19

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 14
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 14

Felfüggesztés: Első kettős felfüggesztések A kettős első felfüggesztés javítja a vezetési élményt azáltal, hogy csökkenti az úthibákból adódó rázkódást. Ez a típusú felfüggesztés különösen előnyös rossz útviszonyok között, ahol a kerékpár stabilitása és kényelme kritikus tényező.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 21
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 21

Keréktípus: 20×3″ Levegős A 20×3 hüvelykes levegős kerekek kitűnő tapadást biztosítanak különböző terepen, legyen szó aszfaltról, macskakőről vagy földútról. Ezek a kerekek ideálisak a városi környezet változatos kihívásaihoz.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 22
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 22

Meghajtás típusa: Hátsókerék-meghajtás Az iENYRID “Hidoes” C2 elektromos kerékpár hátsókerék-meghajtással rendelkezik, amely stabil és megbízható teljesítményt nyújt. Ez a meghajtási rendszer javítja a kerékpár tapadását és irányíthatóságát, különösen emelkedőkön és nehezebb terepen, biztosítva a zökkenőmentes és erőteljes haladást.

3 mód: Rásegítés mód, Teljes Elektromos Mód (moped mód), normál kerékpár mód Az iENYRID “Hidoes” C2 három különböző üzemmódot kínál, amelyek között könnyedén váltogathatunk attól függően, hogy milyen típusú segítségre van szükségünk a kerékpározás során. A rásegítés mód (pedelec) enyhe elektromos támogatást nyújt a pedálozás mellett, növelve a hatékonyságot és csökkentve a fizikai megerőltetést. A normál kerékpár mód lehetővé teszi, hogy teljesen emberi erővel hajtsuk a kerékpárt, ideális rövidebb távolságokhoz vagy aktív edzéshez. Teljes Elektromos Mód (moped mód) A Hidoes C2 lehetőséget nyújt a teljes elektromos üzemmód használatára, amelyben a kerékpár motorja végzi az összes munkát. Ez a mód ideális hosszabb távolságok megtételéhez vagy amikor nem szeretnénk fizikailag megerőltetni magunkat. A teljes elektromos mód kiváló választás lehet nehéz napokon, vagy amikor csak gyorsan szeretnénk eljutni egyik helyről a másikra anélkül, hogy izzadnánk ebben a módban a hatótáv csökken 30-35km.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 13
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 13

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 11
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 11

Fékek: Tárcsafékek elől és hátul Mind az első, mind a hátsó keréken található tárcsafékek kiemelkedő fékezési teljesítményt biztosítanak minden időjárási körülmény között. Ezek a fékek gyors és hatékony leállást tesznek lehetővé, növelve a biztonságot és csökkentve a balesetek kockázatát, különösen sürgős megállás esetén.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 20
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 20

Összecsukhatóság: Igen Az iENYRID “Hidoes” C2 összecsukható dizájna rendkívül hasznos funkció a városi közlekedésben. Az összecsukhatóság lehetővé teszi, hogy a kerékpárt kis helyen tároljuk, vagy magunkkal vigyük a tömegközlekedési eszközökön, így növelve a használati kényelmet és rugalmasságot.

Maximális terhelhetőség: 120 kg A kerékpár 120 kg-os maximális terhelhetősége biztosítja, hogy széles súlytartományban kényelmesen és biztonságosan használható legyen. Ez a teherbírás lehetővé teszi a különböző testalkatú felhasználók számára, hogy élvezhessék a kerékpár nyújtotta előnyöket anélkül, hogy aggódniuk kellene a biztonságuk miatt.

Első világítás típusa: LED Az első LED világítás erős és hatékony fényt biztosít, amely javítja a láthatóságot éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. Ez a világítási rendszer növeli a biztonságot úgy, hogy segít a többi közlekedőnek is jobban észrevenni a kerékpárt. Hátsó világítás típusa: LED A hátsó LED lámpa szintén kulcsfontosságú a biztonságos közlekedéshez, mivel jelzi a kerékpár jelenlétét más közlekedők számára. A fény ereje és hatékonysága garantálja, hogy a kerékpáros látható maradjon minden körülmények között.

Okos technológia: Multifunkcionális LCD kijelző A multifunkcionális LCD kijelző modern és felhasználóbarát, megjelenítve minden szükséges információt, amire a kerékpárosnak szüksége lehet útközben. Ez magában foglalja a sebességet, a megtett távolságot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és egyéb fontos adatokat, amelyek segítenek a hatékony és tudatos közlekedésben.

iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 9
iENYRID Hidoes C2 Elektromos Kerekpar 9

Zárszó

Az iENYRID “Hidoes” C2 összecsukható elektromos kerékpár kiváló választás a modern városlakó számára, aki egy gyors, megbízható és stílusos közlekedési eszközt keres. A kerékpár kiváló műszaki jellemzői, mint a magas maximális sebesség, hosszú hatótávolság, és a kényelmet biztosító felfüggesztési rendszer, minden felhasználói igényt kielégítenek. Az összecsukható dizájn tovább növeli a praktikumát, téve ezt a kerékpárt tökéletes választássá a városi élet dinamikájához.

További információk

Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos pedálszenzor

Kialakítás

Összecsukható

Váz

Uniszex

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor