HEZZO HS-13PRO DUAL Elektromos roller 6000W

1 499 000 Ft
Nettó:1 180 315 Ft

6000W | 13″ kerekek | 70-80km hatótáv

Rendelésre

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Motor

6000W (2x3000W) Szénkefementes motor

Max sebesség

akár 100 km/h

Hatótáv

60-70Km

Töltési idő

5-6 óra

Súly

~45 kg

Akku

60 V, 30 Ah, Li-Ion

Kerék méret

11" gumi

Max terhelhetőség

150 kg

Max emelkedési szög

50 fok

Sebességi fokozatok

3

Felfüggesztés

Első/hátsó lengéscsillapítók

Cikkszám: HZ-HS13PRO Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

A HEZZO Hs-13PRO összecsukható dizájnja az iparművészet remeke, megjelenítve egy szupererős elektromos roller erejét és a mérnöki precizitást. A 6000 W-os kettős motor lehetővé teszi a legfeljebb 100 km/h sebességet, a 30 Ah-s LG akkumulátor akárt 70 km-es hatótávot biztosít, a 13″ terepjáró abroncsok pedig a teljes terepen való közlekedést és tökéletes stabilitást garantálják. A teljes rugózású rendszer és a lengéscsillapítók olyan kényelmet nyújtanak, mintha autót vezetnél, az F/R hidraulikus rendszer és a szuperfényes irányjelző pedig a biztonságodat szavatolják.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a roller műszaki adatait:

Teljesítmény:

A HEZZO HS-13PRO lenyűgöző ereje a 6000W-os kefe nélküli kettős 3000W motoroknak köszönhető. Ezek a motorok egyedülálló teljesítményt nyújtanak, amely lehetővé teszi, hogy akár 100 km/h sebességgel száguldozz, és 55 fokos emelkedőket is könnyedén legyőzhetsz. A minőségi motorok a legstabilabb és legerősebb vezetési élményt nyújtják.

Hatótáv:

A roller egy töltéssel akár 60-70 km-es hatótávolságot is elérhet, ami lehetővé teszi a hosszabb utak megtételét anélkül, hogy újratölteni kellene az akkumulátort.

Akkumulátor:

A HS-13PRO 30 Ah kapacitású, 60 V-os lítiumakkumulátorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosít. A töltési idő 8-10 óra, így a roller éjszaka könnyedén feltölthető, és másnap újra használatra kész.

Gumiabroncsok:

A HEZZO HS-13PRO 13 hüvelykes terepjáró abroncsai minden terepen biztosítják a tökéletes stabilitást és vezetési élményt. A szuper minőségű terepjáró abroncsok javítják a lengéscsillapítást és a csúszásállóságot, így a HEZZO HS-13PRO az összes roller közül a legkiválóbb választás. Legyen szó dzsungelutakról, hegyi utakról vagy dombokról, a HEZZO HS-13PRO-val semmi nem állhat az utadba.

Fék:

A HEZZO HS-13PRO az első és hátsó hidraulikus fékkel, ásványi olajjal rendelkezik, biztosítva a biztonságos és kényelmes fékezést még nagy sebesség mellett is. A HEZZO a használók biztonságát és kényelmét mindig elsődleges szempontként kezeli, és a hidraulikus fékrendszerrel biztosítja, hogy minden körülmények között megfelelő fékezési teljesítményt élvezhess.

Felfüggesztés:

A HEZZO HS-13PRO négyzetes szerkezetű első és hátsó rugózása tökéletesen adagolja az erőt, amely minden képességű lovashoz megfelelő, a kezdőtől a profiig. A maximális biztonság és kényelem érdekében a HEZZO a teljes rugózású rendszert és lengéscsillapítókat alkalmazza, amelyek olyan kényelmet nyújtanak, mintha autót vezetnél.

Sebesség:

A HEZZO HS-13PRO roller maximális sebessége akár 100 km/h, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan közlekedjenek a városi forgalomban.

Terhelhetőség:

A HEZZO HS-13PRO masszív felépítésének és kiváló minőségű anyaghasználatának köszönhetően akár 150 kg terhelhetőséget is képes elviselni. Ez a roller ideális választás minden testalkat számára, így mindenki megtapasztalhatja a HEZZO HS-13PRO kiváló teljesítményét és kényelmét.

Anyag:

A roller váza PC, alumíniumötvözet és nagy szilárdságú vas anyagokból készült, amelyek garantálják a roller tartósságát és stabilitását, miközben könnyű és könnyen kezelhető marad.

Hegymenet:

A HEZZO HS-13PRO 55 fokos emelkedőképességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy akár a legmeredekebb lejtőkön és emelkedőkön is könnyedén közlekedhess. A nagy teljesítményű motorok és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, függetlenül attól, hogy milyen terepen vagy meredekségben közlekedsz.

Kijelző:

A HEZZO HS-13PRO széles LCD kijelzővel rendelkezik, amely minden szükséges információt megjelenít vezetés közben. A sebesség, az akkumulátor töltöttségi szintje, a megtett távolság és a vezetési idő is könnyen leolvasható a kijelzőről. A kijelző segítségével mindig tisztában lehetsz a rollered aktuális állapotával és teljesítményével.

A HEZZO HS-13PRO roller kiváló választás, mert:

  • Erős teljesítmény: A 6000W-os kettős 3000W motoroknak köszönhetően rendkívüli sebességre és emelkedőképességre képes a roller, amely minden körülmények között kiváló vezetési élményt nyújt.
  • Hosszú hatótáv: A nagy kapacitású, 30Ah-s LG lítiumakkumulátor több mint 80 km-es hatótávolságot biztosít, így hosszabb utakra is alkalmas.
  • Terepjáró képesség: A 13″ terepjáró gumiabroncsoknak köszönhetően minden terepen stabilan közlekedhetsz, legyen szó hegyi utakról vagy dombokról.
  • Kényelmes vezetés: Az első és hátsó rugózás lengéscsillapítókkal egyedülálló kényelmet biztosít vezetés közben, mintha autót vezetnél.
  • Biztonságos fékezés: Az első és hátsó hidraulikus fékek ásványi olajjal garantálják a biztonságos és kényelmes fékezést még nagy sebesség mellett is.
  • Egyedi megjelenés: A 12 színű LED világítási rendszer távirányítóval lehetővé teszi a rollered színének egyszerű megváltoztatását, így az esti órákban is a legfényesebb csillag leszel az égen.
  • Teherbírás: A 150 kg maximális teherbírás minden testalkat számára ideális választás, így mindenki élvezheti a HEZZO HS-13PRO kiváló teljesítményét és kényelmét.
  • Könnyű hordozhatóság: A rollered összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén szállíthasd és tárolhasd, amikor nem használod.
  • Információk kéznél: A széles LCD kijelzőn könnyen leolvashatod a rollered aktuális állapotát és teljesítményét, így mindig tisztában lehetsz a sebességeddel, az akkumulátor töltöttségi szintjével és a megtett távolsággal.

Élj át egy teljesen új dimenziót a HEZZO HS-13PRO elektromos rollerrel, amely kiváló teljesítményt, kényelmet és stílust kínál. Az egyedi tervezés, a lenyűgöző technikai adatok és a kényelmes használat biztosítja, hogy minden utazásod felejthetetlen élmény legyen. Lépj be a HEZZO világába, és tapasztald meg, milyen érzés a roller birodalom csúcsragadozóját vezetni!

További információk

Motor

6000W (2x3000W) Szénkefementes motor

Max sebesség

akár 100 km/h

Hatótáv

60-70Km

Töltési idő

5-6 óra

Súly

~45 kg

Akku

60 V, 30 Ah, Li-Ion

Kerék méret

11" gumi

Max terhelhetőség

150 kg

Max emelkedési szög

50 fok

Sebességi fokozatok

3

Felfüggesztés

Első/hátsó lengéscsillapítók

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor