%AKCIÓ%

ENGWE P275ST Elektromos Kerékpár Nyomatékszenzoros Középmotor 27,5″ Fekete 250W | 920Wh

Original price was: 829 900 Ft. (Akciós ár érvényes a készlet erejéig illetve: 2024.06.30.)Current price is: 759 900 Ft.

25km/h | 250W | 100-260km | 120kg | 27,5″ | 36V/19,2Ah | 920Wh

3-4nap

Vásárolj OTP Áruhitelre! Tedd a Kosárba majd a fizetésnél válaszd az OTP Áruhitel módot!

OTP Áruhitel kalkulátor megtekintése
Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos nyomatékszenzor

Cikkszám: ENG-P275STBL Kategóriák: , ,

Leírás

ENGWE P275ST 27,5″ 250W Elektromos Kerékpár

Az ENGWE P275 ST elektromos kerékpár tökéletes választás lehet azok számára, akik egy megbízható, stílusos és kényelmes közlekedési eszközt keresnek városi környezetben. Ez a modell, amely az ENGWE európai weboldalán is megtalálható, kiválóan ötvözi a modern technológiát a klasszikus kerékpározás élményével. A 6061 alumínium ötvözetből készült váz nemcsak erős, hanem könnyű is, így a kerékpár könnyen kezelhető és szállítható. A beépített Ananda 250W-os kefe nélküli középmotor erőteljes támogatást nyújt emelkedőkön és sík terepen egyaránt.

A kerékpár 70 N.m nyomatéka biztosítja, hogy minden pedállépés hatékonyan alakuljon át mozgási energiává, így kevesebb erőfeszítéssel is gyorsan haladhatunk. A 27.5 x 2.4 méretű küllős gumik kiváló tapadást biztosítanak városi utakon, miközben elegendő kényelmet nyújtanak a hosszabb távú utazások során is. A SHIMANO 9-sebességes váltórendszer és lánc garantálja a sima és megbízható sebességváltást, míg a 180 mm-es Tektro hidraulikus tárcsafékek minden körülmények között biztonságos megállást tesznek lehetővé.

A kerékpáron található Ananda TFT D18 kijelző intuitív kezelőfelületet biztosít, melyen könnyedén nyomon követhetjük a sebességet, az akkumulátor töltöttségét és egyéb fontos információkat. Az első és hátsó LED világítás javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között is, növelve ezzel a biztonságot. Az erős, 36V 19.2Ah kapacitású Samsung lítium-ion akkumulátor hosszú távok megtételét teszi lehetővé, akár 260 kilométert is megtehetünk egyetlen töltéssel, a legkisebb segítségi szinten.

Műszaki adatok

  • Anyag: 6061 Alumínium Ötvözet Az 6061 alumínium ötvözet kiemelkedik korrózióállóságával és magas szakítószilárdságával, amely hosszú távú tartósságot biztosít. A kerékpár váza ennek az anyagnak köszönhetően különösen könnyű, így a kerékpár kezelhetősége és szállíthatósága is javul. Ez az anyag ideális választás kerékpárokhoz, mivel az időjárási viszontagságoknak is ellenáll.
  • Motor: Ananda 250W Kefe Nélküli Középmotor Az Ananda 250W-os középmotorja nemcsak halk, hanem rendkívül hatékony is, így ideális választás lehet a városi közlekedés során tapasztalható különböző terepviszonyokhoz. A motor 70 N.m-es nyomatéka révén jelentős meghajtóerőt biztosít, ami különösen jól jön emelkedőkön és gyorsításkor.
Engwe PS275ST Elektromos Kerekpar 0
Engwe PS275ST Elektromos Kerekpar 0
  • Gumik: 27.5 x 2.4 Küllős Kerék A széles, 27.5 x 2.4 méretű gumik optimális egyensúlyt kínálnak stabilitás és rugalmasság között. Ezek a gumik kiválóan alkalmasak mind az egyenetlen utakon történő közlekedésre, mind a sima aszfalton való haladásra. A nagyobb felület és a jobb tapadás révén a kerékpár kezelése intuitívabb és biztonságosabb.
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 15
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 15
  • Váltórendszer: SHIMANO 9-sebességes A SHIMANO 9-sebességes váltórendszer könnyű és megbízható váltást biztosít minden körülmények között. Ez a rendszer különösen jól alkalmazkodik a városi kerékpározás gyakori sebességváltoztatásaihoz. A SHIMANO lánc és váltókombinációja hosszú élettartamot és kevesebb karbantartást igényel, ami ideális a mindennapi használathoz.
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 16
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 16
  • Fék: 180mm Első & Hátsó Tektro Hidraulikus Tárcsafékek A Tektro hidraulikus tárcsafékek kivételes fékerőt és megbízhatóságot kínálnak minden időjárási körülmény között. A 180 mm-es féktárcsák nagyobb felületen fejtik ki a fékerőt, így a fékezés hatékonyabb és gyorsabb. Ez a fékrendszer különösen fontos biztonsági jellemző a városi közlekedés során.
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 28
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 28
  • Akkumulátor: 36V 19.2Ah SAMSUNG Lítium-ion A Samsung által gyártott lítium-ion akkumulátor kiváló hatékonysággal és megbízhatósággal rendelkezik. A nagy kapacitású, 19.2Ah-s akkumulátor lehetővé teszi a hosszú távolságok megtételét egyetlen töltéssel, akár 260 kilométerig is eljuthatunk az alacsonyabb segítségi szinten. A töltési idő változó, 3-8 óra közötti, amely az akkumulátor aktuális állapotától függ.
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 25
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 25
  • Fények: LED világítás elől és hátul Az első és hátsó LED világítás biztosítja a kerékpár láthatóságát rossz fényviszonyok között is, növelve ezzel a biztonságot. Ezek a világítótestek energiatakarékosak, hosszú élettartamúak, és jelentősen javítják a közlekedés biztonságát éjszaka vagy korlátozott látási viszonyok között.
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 27
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 27
  • Kijelző: Ananda TFT D18 Az Ananda TFT D18 kijelző modern, felhasználóbarát interfészt biztosít, amely segít a kerékpározás során fontos adatok, mint a sebesség, megtett távolság, és akkumulátor töltöttségi szint nyomon követésében. A kijelző tiszta, könnyen olvasható, és segít a kerékpár minden funkciójának hatékony kezelésében.
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 24
Engwe PY275ST Elektromos Kerekpar 24

Méretek:

Engwe PS275ST Elektromos Kerekpar 10
Engwe PS275ST Elektromos Kerekpar 10

Zárszó

Az ENGWE P275 ST elektromos kerékpár azok számára ideális választás, akik a városi környezetben szeretnének hatékonyan és kényelmesen közlekedni. A magas szintű műszaki felszereltség, mint a megbízható motor, kiváló akkumulátor, és az erős fékrendszer, minden igényt kielégít. Ez a kerékpár nem csak praktikus és kényelmes, hanem a környezettudatos közlekedés előmozdításában is szerepet játszik.

További információk

Márka

Teljesítmény (W)

Kerékátmérő (coll)

Max. sebesség (km/h)

Akku feszültség (V)

Akku kapacitás (Ah)

Akku töltési idő (óra)

Fékrendszer

,

Lengéscsillapítás

Kerék típusa

Max. hatótáv (km)

Max. terhelhetőség (kg)

Meghajtás típusa

Súly (kg)

Max hegymászási szög (fok)

Garancia (hó)

Hajtás

Elektromos nyomatékszenzor

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor